Αδειοδότηση και ΑΜΚ στον ΟΦΗ

Αδειοδότηση και ΑΜΚ στον ΟΦΗ

Νίκος Τσιώκος
Αδειοδότηση και ΑΜΚ στον ΟΦΗ

bet365

Εκτάκτως θα συνεδριάσουν αύριο τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, με αντικείμενο συζήτησης την αδειοδότηση για την επόμενη σεζόν και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ ολοκληρώθηκαν και στον ΟΦΗ, ήδη, κοιτάζουν την επόμενη σεζόν. Οι άνθρωποι του κρητικού συλλόγου έχουν ως κύριο στόχο, αυτή τη στιγμή, να πάρουν την αδειοδότηση για τη συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα και στη συνέχεια θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός.

Έτσι, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής θα συνεδριάσουν εκτάκτως αύριο το απόγευμα (16:00) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Αντικείμενο συζήτησης θα είναι η πορεία της αδειοδότησης, καθώς και η εκτίμηση της διαδικασίας για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Επίσης, θα συζητηθούν οι σχέσεις μεταξύ της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, ενώ την Τετάρτη το πρωί (11:00) θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου στο Γεντί Κουλέ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα