Τεννές και Λεμονής για Εργοτέλη
Το ζήτημα της εύρεσης καινούριου τεχνικού απασχολεί περισσότερο από κάθε τι άλλο στην παρούσα φάση τους ιθύνοντες του Εργοτέλη. Ήδη ο Παπουτσάκης και οι συνεργάτες του έχουν αρχίσει το ψάξιμο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Δύο προπονητές που είναι στα πλάνα της ΠΑΕ έχουν εργαστεί φέτος στον Παναιτωλικό. Ο λόγος για τους Μπάμπη Τεννέ και Τάκη Λεμονή, που βάσει πληροφοριών είναι στην λίστα των υποψηφίων για τη νέα χρονιά. Μέλημα της διοίκησης της κρητικής ομάδας άλλωστε είναι να βρει Έλληνα τεχνικό.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
