Παγκόσμιο υγρού στίβου: Εκτός τελικού στο τεχνικό ομαδικό η Εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης

Πηνελόπη Γκιώνη
καλλιτεχνικη κολυμβηση

bet365

Η Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης έμεινε εκτός τελικού στο τεχνικό πρόγραμμα και η Ολυμπιακή πρόκριση απομακρύνεται ακόμη περισσότερο.

Δεν έκανε καλή εμφάνιση η Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Ντόχα και το τεχνικό πρόγραμμα καθώς δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του αγωνίσματος.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα με τις Μαρία Αλζιγκούζη, Θάλεια Δαμπάλη, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Άρτεμη Κουτράκη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και Σοφία Μαλκογεώργου εκτέλεσαν το τεχνικό τους πρόγραμμα που είχε βαθμό δυσκολίας 17.1500 και βαθμολογήθηκαν με 96.1500 στην καλλιτεχνική εντύπωση και με 89.4346 στην εκτέλεση για να συγκεντρώσουν 185.5846 βαθμούς που τις έφεραν στη 14η θέση και άρα εκτός τελικού.

Σε συνδυασμό με το ακροβατικό πρόγραμμα, στο οποίο κατέλαβαν τη 12η θέση με 173.0234 βαθμούς, η υπόθεση Ολυμπιακή πρόκριση φαίνεται πια ανέφικτη καθώς στο κυνήγι των Ολυμπιακών βρίσκονται ομάδες που δείχνουν σε καταπληκτική κατάσταση όπως αυτές της Ισπανίας, της Ιταλίας, των ΗΠΑ, του Καναδά και άλλες.

Πρώτη στον τελικό προκρίθηκε η ομάδα της Κίνας με την εντυπωσιακή βαθμολογία των 304.1272 βαθμών και ακολούθησαν Ιαπωνία και ΗΠΑ.

@Photo credits: ΚΟΕ
 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα