Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου: Ξέσπασαν σε κλάματα τα κορίτσια του ομαδικού μετά τον αποκλεισμό

Κώστας Ευθυμιάδης
To ομαδικό στη συγχρονισμένη

bet365

Ο αποκλεισμός από το τεχνικό ομαδικό, αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφερε έντονα αρνητικά συναισθήματα στα κορίτσια της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Το ομαδικό της καλλιτεχνικής κολύμβησης πήγε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, στοχεύοντας σε τελικούς, αλλά και ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τίποτα από τα δύο δε συνέβη, αφού σήμερα έμειναν εκτός τελικού στο τεχνικό ομαδικό και ότι και να γίνει στο ελεύθερο πρόγραμμα, το όνειρο για το Παρίσι έχει χαθεί…
Συνειδητοποιώντας την κατάσταση, τα κορίτσια της εθνικής ξέσπασαν σε κλάματα. Η βαθμολογία ήταν αυτό που τους πόνεσε περισσότερο, καθώς όπως είπαν, ενώ στην προπόνηση είχαν εκτελέσει άψογα την άσκησή τους, αυτό δε συνέβη στον αγώνα.

Γι’ αυτό και δεν είχαν όρεξη για πολλά λόγια, με εξαίρεση την Δανάη Καριώρη, η οποία είπε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: «Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα. Σε τρεις ασκήσεις μάλλον δεν πήγαμε καλά και έπεσε πολύ η βαθμολογία μας. Πήγαμε να σώσουμε ό,τι έγινε λάθος από χθες στο ακροβατικό, απλά αποδείχθηκε ότι είναι πολύ δύσκολο να σηκώσεις τη ψυχολογία σου μετά από τόσο ηχηρό χαστούκι. Σίγουρα κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα