Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου: Στον τελικό του ελεύθερου Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου

Κώστας Ευθυμιάδης
Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου

bet365

Οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου έκαναν το πρώτο βήμα για την διεκδίκηση μιας θέσης στο Παρίσι, εξασφαλίζοντας θέση στον τελικό του ελεύθερου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα.

Οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου εξασφάλισαν θέση στον τελικό του ελεύθερου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Το ελληνικό δίδυμο συγκέντρωσε την 6η καλύτερη βαθμολογία (232.8188) και αύριο στις 13:00 ώρα Ελλάδος, θα διεκδικήσουν αν όχι μια θέση στο βάθρο, να ξεπεράσουν τουλάχιστον το Ισραήλ με μια διαφορά που ίσως κρίνει και το ένα από τα τρία εισιτήρια που βγάζει το ντουέτο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με δεδομένο πως οι άλλες δύο χώρες που διεκδικούν ένα από τα τρία εισιτήρια, είναι εκ των φαβορί για το βάθρο (η Ολλανδία με τις αδερφές Ντε Μπρουβέρ που είχε την δεύτερη βαθμολογία με 244.2439 και η Βρετανία με τις Θορπ και Σόρτμαν που ήταν 3ες με 237.1042), το πιθανότερο σενάριο είναι το τρίτο εισιτήριο να κριθεί μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ. Υπάρχει βέβαια αύριο και ο προκριματικός στο ελεύθερο ομαδικό που κι αυτός έχει ξεχωριστή σημασία και θα ξεκαθαρίσει και την κατάσταση για τον μεσημεριανό τελικό.

Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου πήραν 86.3500 για το πρόγραμμα και 146.4688 για την εκτέλεση, ενώ η ομάδα του Ισραήλ ήταν 9η με 226.7439 βαθμολογία.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα