Navarino Challenge: Στον Εμμανουήλ Καραλή το πρώτο βραβείο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης»

Πηνελόπη Γκιώνη
μανολο βραβειο αλεξανδρος νικολαιδης

bet365

Για πρώτη φορά δόθηκε το βραβείο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης», στη μνήμη του Έλληνα Ολυμπιονίκη του τάε κβον ντο, στο πλαίσιο του Navarino Challenge.

Για πρώτη φορά, στο πλαίσιο του πολυαθλητικού event Navarino Challenge, δόθηκε βραβείο που φέρει το όνομα του Έλληνα δις Ολυμπιονίκη του τάε κβον ντο, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ακριβώς έναν χρόνο μετά από τον θάνατό του.

Η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη και δημοσιογράφος, Δώρα Τσαμπάζη, παραβρέθηκε μαζί με την κόρη τους και παρέδωσε η ίδια το βραβείο στον αθλητή που θεώρησε πως πρεσβεύει όλες τις αρχές και τις αξίες τις οποίες αντιπροσωπεύει αυτό το βραβείο, όπως έκανε και ο ίδιος ο Νικολαΐδης. Αυτός ο αθλητής ήταν ο δευτεραθλητής Ευρώπης στον κλειστό και κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στον κλειστό στο επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής.

Ο 24χρονος αθλητής παρέλαβε με συγκίνηση αυτό το ιδιαίτερα τιμητικό βραβείο, από την Τσαμπάζη και τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΕ Μανώλης Κολυμπάδη, το οποίο θα καθιερωθεί και θα δίνεται κάθε χρόνο σε κάποιον αθλητή προς τιμήν του μεγάλου πρωταθλητή του τάε κβον ντο που έφυγε από τη ζωή, στο Navarino Challenge.

 

Τελευταία Νέα