Τάε κβον ντο: Πρεμιέρα με πέντε μετάλλια στο Ευρωπαϊκό παίδων-κορασίδων

taekbonto

bet365

Πάρα πολύ καλή πρεμιέρα έχει κάνει το ελληνικό τάε κβον ντο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων κορασίδων στο Βελιγράδι.

Εξαιρετική αρχή έχουν κάνει τα μέλη της Εθνικής ομάδας τάε κβον ντο της κατηγοράις παίδων κορασίδων αφού στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που θα φιλοξενείται στο Βελιγράδι έως και το προσεχές Σάββατο, τα παιδιά κατέκτησαν πέντε μετάλλια.

Πιο συγκεκριμένα, τέσσερις τελικοί με δύο χρυσά και δύο ασημένια μετάλλια αλλά και ένα χάλκινο καθώς και δύο πέμπτες θέσεις είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της ομάδας, από τις εμφανίσεις των αθλητών/τριών που συμμετείχαν στην εναρκτήρια ημέρα της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης για τη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία.

ταεκβοντο

Στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου των νικητών βρέθηκαν η Παρασκευή Καλογήρου στην κατηγορία -148cm, αλλά και ο Αθανάσιος Τσιτάκης στα -152cm. Τη δεύτερη θέση κατέλαβαν οι Ενριέτα Μπέρμπερη και Γιώργος Μαυρίδης στα -156cm, ενώ τρίτος στα -152cm ήταν ο Χαράλαμπος Αϊδονίδης.

Την 5η θέση στα -152cm, τα -144cm και τα -156cm κοριτσιών κατέλαβαν οι Σοφία Πρωτονοτάριου, Χριστίνα Ευγενία Σηφάκη και Ελένη Ασλάνογλου. Με τα πέντε σημερινά μετάλλια η Ελλάδα έφτασε τα 55 στη διοργάνωση, εννέα εκ των οποίων χρυσά.

@Photo credits: ΕΛΟΤ / Facebook
 

Τελευταία Νέα