Γαλλική επανάσταση!

Gazzetta team
Γαλλική επανάσταση!

bet365

Allez les bleus! Τέσσερις Γάλλοι τενίστες βρίσκονται στη φάση των «16» του Αυστραλιανού Όπεν, κάτι που έχει να συμβεί στη Μελβούρνη από το 1998.

"Δεν ξέρω το μυστικό της επιτυχίας", δήλωσε ο Ζερεμί Σαρντί, που πέτυχε τη νίκη της ημέρας κόντρα στον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο. "Απλά παίζουμε καλά". Και μάλλον έτσι πρέπει να είναι, αφού 12 ακόμα συμπατριώτες του 25χρονου τενίστα ήταν στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, νούμερο που ξεπέρασε μόνο η Ισπανία με 16 συμμετοχές. Και η Γαλλία είναι τώρα η χώρα με τους περισσότερους εκπροσώπους στον τέταρτο γύρο του τουρνουά, αφού συνεχίζουν την προσπάθειά τους οι Τζο Βίλφριντ Τσόνγκα, Ρισάρ Γκασκέ, Ζιλ Σιμόν και φυσικά ο Ζερεμί Σαρντί.

Η ατυχία για τους τρικολόρ είναι ότι όλοι βρίσκονται στο κάτω μέρος του ταμπλό και ήδη μεθαύριο (21/1) ένας από τους Τσόνγκα και Γκασκέ θα πάει σπίτι του, ενώ ο Σιμόν θα αντιμετωπίσει το Νο.3 του κόσμου, τον Άντι Μάρεϊ.
Παρά την τεράστια επιτυχία του και το ενδεχόμενο να προχωρήσει ακόμα περισσότερο στη διοργάνωση, ο Σαρντί είναι... κολλημένος με το Ρολάν Γκαρός. "Μου αρέσει να παίζω στο Παρίσι, όπου έρχονται η οικογένεια και η φίλοι μου να με βλέπουν. Παίζω καλά στο Γαλλικό Όπεν, είναι το καλύτερό μου τουρνουά".
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα