Μουράτογλου: «Η Χάλεπ είναι εντελώς ενάντια σε κάθε μορφή ντόπινγκ»

Newsroom
Μουράτογλου: «Η Χάλεπ είναι εντελώς ενάντια σε κάθε μορφή ντόπινγκ»
«Την εμπιστεύομαι, μαζί θα αγωνιστούμε για να αποδείξουμε την αλήθεια» δήλωσε ο Πάτρικ Μουράτογλου για την υπόθεση ντόπινγκ της Σιμόνα Χάλεπ.

Ο Πάτρικ Μουράτογλου έπειτα από μερικές ημέρες αποφάσισε να εκφράσει τις σκέψεις του με αφορμή την υπόθεση ντόπινγκ της Σιμόνα Χάλεπ, η οποία στη διάρκεια του US Open βρέθηκε να έχει κάνει χρήση της απαγορευμένης ουσίας Roxadustat.

Ο διάσημος τεχνικός που συνεργάστηκε την άνοιξη με τη Ρουμάνα παίκτρια με γραπτή του δήλωση εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην αθλήτρια, την οποία χαρακτήρισε «πρότυπο ακεραιότητας».

Δήλωσε σοκαρισμένος από το άκουσμα της είδησης, αναφέροντας: «Από το θετικό τεστ της Σιμόνα την περασμένη εβδομάδα, επέλεξα να μείνω σχετικά σιωπηλός. Η προτεραιότητά μου ήταν να βάλω την ενέργειά μου για να τη βοηθήσω και να την στηρίζω να αποκαλύπτει την αλήθεια κάθε μέρα.

Στα σχεδόν 30 χρόνια δουλειάς μου με εκατοντάδες επαγγελματίες αθλητές, ποτέ δεν αντιμετώπισα μια κατάσταση σαν αυτή.

Γνωρίζοντας τη Σιμόνα τόσο καλά, μπορώ να διαβεβαιώσω ότι είναι πρότυπο ακεραιότητας. Είναι εντελώς ενάντια σε κάθε μορφή ντόπινγκ και ξέρω ότι δεν της έχει περάσει ποτέ από το μυαλό να πάρει απαγορευμένη ουσία. Την εμπιστεύομαι. Μαζί θα αγωνιστούμε, για να αποδείξουμε την αλήθεια».

 

Τελευταία Νέα