Τσιτσιπάς: Διεψεύστηκαν οι φήμες για «διαζύγιο» με Μουράτογλου

Newsroom
Τσιτσιπάς: Διεψεύστηκαν οι φήμες για «διαζύγιο» με Μουράτογλου
Η ακαδημία Μουράτογλου διέψευσε πως σταμάτησε η συνεργασία της με τον Στέφανο Τσιτσιπά, αναφέροντας πως δεν έχει αλλάξει τίποτε στην συμφωνία τους.

Ορισμένα Γαλλικά (και μετέπειτα και ελληνικά) ΜΜΕ, έκαναν πριν λίγα 24ωρα λόγο για «διαζύγιο» μεταξύ Στέφανου Τσιτσιπά και Πάτρικ Μουράτογλου.

Οι φήμες ξεκίνησαν κυρίως εξαιτίας της απουσίας του Μουράτογλου από το box του Στέφανου στο Australian Open, κάτι που βέβαια έχει την εξήγησή του. Τόσο γιατί ο Μαρκ Φιλιππούσης έχει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα του Στέφανου, αλλά και γιατί ο Μουράτογλου έχει αφοσιωθεί περισσότερο στον Χόλγκερ Ρούνε και την Σιμόνα Χάλεπ που έχει αναλάβει προπονητής τους.

Ο Μουράτογλου ωστόσο διέψευσε πως σταματά την συνεργασία με τον Τσιτσιπά, τονίζοντας πως ο Ελληνας τενίστας συνεχίζει να προπονείται στην ακαδημία του, όταν βρίσκεται στη Γαλλία.

Σημειώνουν μάλιστα πως η σχέση τους παραμένει «πολύ ισχυρή». Τσιτσιπάς και Μουράτογλου συνεργάζονται από το 2015. «Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει. Η σχέση μας παραμένει ενεργή» ανέφερε η ακαδημία Μουράτογλου, βάζοντας τέλος στα σενάρια.

 

Τελευταία Νέα