Κύργιος: H ποδοσφαιρική start υp που στηρίζει αποτιμήθηκε στα... μηδέν δολάρια

nick_kyrgios
Η ποδοσφαιρική start-up, One Future Football, η οποία στηρίζεται από τον Νικ Κύργιο μετά από πολλά... κύματα αποτιμήθηκε στα μηδέν δολάρια.

Πέρα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο τένις ο Νικ Κύργιος ασχολείται και με εξωαγωνιστικές δραστηριότητες. Μία από αυτές είναι η ποδοσφαιρική start-up One Future Football, η οποία πλέον αποτιμάται στα μηδέν δολάρια.

Αυτό προέκυψε καθώς η εν λόγω start-up, η οποία στηρίζεται από αστέρες του αθλητισμού όπως οι Νικ Κύργιος, Στιβ Σμιθ και Ναόμι Οσάκα, έχασε το μεγαλύτερο επενδυτή της. Σύμφωνα με το Australian Financial Review η εταιρεία απέλυσε το προσωπικό και τον συνιδρυτή της, Ροχίτ Μπαργκάβα, με το αντίκτυπο να είναι αρνητικό.

Μια εκπρόσωπος της Blackbird Ventures αρνήθηκε να σχολιάσει απευθείας την είδηση αυτή, αλλά είπε πως το εγχείρημα βρισκόταν στην «αρχή του ταξιδιού του» και πως οι ιδέες για την βελτίωση του προϊόντος ήταν πάρα πολλές.

Αυτή τη στιγμή το One Future Football έχει στην ηγεσία του τον Πίτερ Ντέιβις, ο οποίος δεν έχει σχολιάσει την παραπάνω είδηση.

Τι είναι το One Future Football

H start-up, One Future Football, βασίζεται στα δημοφιλή πρωταθλήματα «fantasy football», εκεί όπου οι φίλαθλοι δημιουργούν την ομάδα τους με βάση πραγματικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις. Ιδρύθηκε πέρυσι και δεν έχει σχέση με τον τζόγο, αλλά με την πώληση εμπορευμάτων, συνεργασίες και κάρτες παικτών.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα