Πρώτα ο Τσιτσιπάς, αμέσως μετά η Σάκκαρη το Σάββατο στη Μαδρίτη

tsitsipas_barcelona
Κολλητά θα είναι τα παιχνίδια για τον Στέφανο Τσιτιπά και τη Μαρία Σάκκαρη στο «Arantxa Sanchez Stadium», το μεσημέρι του Σαββάτου στο 1000άρι τουρνουά της Μαδρίτης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα στο Masters της Μαδρίτης το Σάββατο (27/4), ενώ η Μαρία Σάκκαρη ξεπερνώντας το εμπόδιο της Ντόνα Βέκιτς, συνεχίζει στη φάση των «32» στην ισπανική πρωτεύουσα.

Μάλιστα τα παιχνίδια τους θα ανοίξουν το πρόγραμμα του Σαββάτου (27/4) στο δεύτερο μεγαλύτερο κορτ των εγκαταστάσεων το «Arantxa Sanchez Stadium».

Πρώτος θα μπει στο κορτ ο Τσιτσιπάς για τον αγώνα του με τον Βραζιλιάνο, Τιάγκο Μοντέιρο, που θα αρχίσει στις 12:00, ώρα Ελλάδος.

Ο Μοντέιρο χρειάστηκε αγώνες στα προκριματικά για να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό, βρίσκεται στο Νο.118 της παγκόσμιας κατάταξης και στον 1ο γύρο απέκλεισε τον Ντούσαν Λάγιοβιτς με 6-4, 6-3.

Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον Μοντέιρο και ο νικητής στη φάση των «32» θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το ζευγάρι του Τσέχου, Γίρι Λεχέτσκα με τον Σέρβο, Χαμάντ Μεντζένοβιτς (Νο.130). Ο δικός τους αγώνας θα αρχίσει επίσης στις 12:00, στο court 5.

Η Σάκκαρη κόντρα στη Στέφενς

Με την ολοκλήρωση του αγώνα του Τσιτσιπά, σειρά θα πάρει η Μαρία Σάκκαρη στο «Arantxa Sanchez Stadium». Θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα, Σλόαν Στέφενς σε αγώνα για την πρόκριση στη φάση των «16» στο τουρνουά των γυναικών.

Η Σάκκαρη και η 31χρονη Στέφενς (Νο.33) έχουν βρεθεί αντιμέτωπες μόλις μια φορά, ήταν για τη φάση των «32» στο τουρνουά του Τορόντο το 2022 με την Ελληνίδα να επικρατεί με 6-2, 4-6, 6-2. Η νικήτρια στον επόμενο γύρο θα παίξει με μια από τις Μπεατρίς Χαντάντ Μάια ή Έμα Ναβάρο, που θα αγωνιστούν το απόγευμα του Σαββάτου, στο court 5.


@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα