Ιβανίσεβιτς για Τζόκοβιτς: «Του εύχομαι να κατακτήσει το χρυσό στο Παρίσι»

Newsroom
gettyimages_ivanisevic_djokovic
Την επιθυμία του, ο Νόβακ Τζόκοβιτς να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, έκανε γνωστή ο πρώην προπονητής του Γκόραν Ιβανίσεβιτς.

Παρά το πρόσφατο.. διαζύγιό τους ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς, μιλώντας στο “Sport Klub”, έκανε ξεκάθαρη την επιθυμία του ο Νόβακ Τζόκοβιτς να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους επερχόμενους Ολυμπιακού Αγώνες στο Παρίσι.

Αναλυτικότερα ο έμπειρος προπονητής ευχήθηκε στο Νο1 του κόσμου να πραγματοποιήσει το όνειρό του, το οποίο είναι η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες τονίζοντας ο πρώην παίκτης του δεν χρωστάει ν' αποδείξει τίποτα σε κανέναν.

Τέλος σχολίασε την πρόσφατη πορεία του Τζόκοβιτς στο tour, η οποία δεν έχει ξεκινήσει με κάποιον τίτλο. Ο 52χρονος Κροάτης χαρακτήρισε ως DJ τον Σέρβο τενίστα, υπογραμμίζοντας πως όταν ο 34χρονος αρχίσει να παίζει μουσική, τότε θα ξεκινήσουν οι αντίπαλοί του να χορεύουν.

Όσα είπε ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς για τον Τζόκοβιτς:

«Πιστεύω ότι ο Νόβακ θα βρει κίνητρο. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Του εύχομαι με όλη μου την καρδιά να κατακτήσει το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, περισσότερο και από μια κατάκτηση Slam. Ειναι κάτι που θέλει, νιώιθει ότι το χρωστάει σε κάποιον, αν και δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν. Εύχομαι να τα πάει καλά στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Για το κακό ξεκίνημα του Τζόκοβιτς στη σεζόν:

«Όταν ο Νόβακ είναι ο DJ όλοι χορεύουν με τη μουσική του. Όσο πιο γρήγορα αναλάβει τη θέση του DJ, τόσο πιο γρήγορα θα αρχίσουν να χορεύουν οι άλλοι».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image, Simon M Bruty
 

ATP Τελευταία Νέα