Τζόκοβιτς: Σκέφτεται να μείνει χωρίς προπονητή

djokovic_ivanisevic
Την σκέψη να μείνει χωρίς προπονητή αποκάλυψε ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε δηλώσεις του, μετά το... διαζύγιο με τον Ιγκόρ Ιβανίσεβιτς με τον οποίο είχαν συνεργασία έξι χρόνων.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς από τον Μάρτιο είναι χωρίς προπονητή, καθώς... τράβηξε χωριστούς δρόμους με τον πρώην προπονητή του Ιγκόρ Ιβανίσεβιτς. Ο Σέρβος είναι σε αναζήτηση προπονητή, με τον ίδιο σε δηλώσεις του να αποκαλύπτει πως σκέφτεται να μην προχωρήσει σε πρόσληψη νέου «αρχηγού» στο team του.

Ο κορυφαίος αθλητής της χρονιάς, όπως αναδείχθηκε στα βραβεία Laureus, επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με νέους προπονητές, αλλά ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση. Μάλιστα τόνισε πως είναι πιθανό να λάβει μέρος στο τουρνουά της Ρώμης και προετοιμάζεται ψυχικά και σωματικά για τα Grand Slams που ακολουθούν (Roland Garros, Wimbledon, US Open) και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Σκέφτομαι αν πρέπει ή όχι να έχω προπονητή» ήταν κάποια από τα λόγια του Τζόκοβιτς. «Πέρασα πολύ καλά με τον Ζίμονιτς και μιλάμε συνέχεια, αλλά θα πάρω απόφαση μέσα σε ένα εύλογο διάστημα. Δεν νομίζω ότι δεν χρειάζομαι προπονητή. Πάντα υπάρχει αξία να έχει έναν leader η ομάδα σου. Απλά πιστεύω πως είμαι σε τέτοια φάση της καριέρας μου, στην οποία μπορώ ν' αντέξω χωρίς προπονητή» συμπλήρωσε ο έμπειρος τενίστας.

«Σκοπεύω να παίξω στη Ρώμη. Φέτος είναι διαφορετική σεζόν. Ετοιμάζω το σώμα μου για το Roland Garros, το Wimbledon, το US Open και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ακόμα δεν έχω βρει το καλύτερό μου επίπεδο. Ελπίζω να γίνει αυτό στο Grand Slam της Γαλλίας» ήταν όσα είπε ο Σέρβος για τα τουρνουά στα οποία θέλει να παρευρεθεί.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ATP Τελευταία Νέα