Ναδάλ: Πήρε ρεβάνς από τον Ντε Μινόρ (vids)

Newsroom
nadal_madrid24
Σε ένα γεμάτο court με μία εκπληκτική, ο Ράφα Ναδάλ πήρε τη νίκη επί του Άλεξ Ντε Μινόρ με 7-6, 6-3 και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά στην Μαδρίτη.

Λίγες ημέρες μετά την ήττα του από τον Άλεξ Ντε Μινόρ στο τουρνουά της Βαρκελώνης, ο Ράφα Ναδάλ πήρε ρεβάνς και με 7-6, 6-3 σφράγισε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του Mutua Madrid Open.

Αρκετά βελτιωμένος παρουσιάστηκε ο Ράφα Ναδάλ, καταφέρνοντας να πετάξει εκτός συνέχειας το Νο11 της κατάταξης Αλεξ Ντε Μινόρ σε ένα ματς διάρκειας δύο ωρών και τριών λεπτών.

Ο Ισπανός τενίστας, στην επιστροφή του σε τουρνουά Masters, ντούμπλαρε τις νίκες του. Αγωνιστικά το πρώτο σετ ήταν για γερά νεύρα με τους δύο αθλητές να οδηγούνται στο tie-break. Εκεί, ο Ναδάλ πήρε προβάδισμα τριών πόντων (2-5) με δύο mini breaks, ωστόσο ο Ντε Μινόρ με σερί 4-1 έφερε τις ισορροπίες. Ο Ισπανός με το σκορ 6-6 έκανε το 2-0 σερί και έκλεισε το σετ.

To δεύτερο σκέλος του ματς ήταν πιο... βατό για τον Ναδάλ, ο οποίος ξεκίνησε με break, το οποίο διατήρησε με ένα δύσκολο hold (2-0). O έμπειρος τενίστας κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά του και με τον Ντε Μινόρ να σερβίρει στο 9ο game κατάφερε να πετύχει ακόμα ένα break, λήγοντας το ματς.

Στον επόμενο γύρο ο Ναδάλ θα έρθει αντιμέτωπος με τον Πέδρο Κατσίν, ο οποίος νωρίτερα επικράτησε με 7-6|1|, 3-6, 6-4 του Φρανσίς Τιαφό.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ATP Τελευταία Νέα