Ναδάλ: «Ακόμα παίζω με φόβο να μην τραυματιστώ ξανά»

Newsroom
nadal_rome24
Ο Ράφα Ναδάλ, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του επί του Μπεργκς, αποκάλυψε πως το παιχνίδι του εμπεριέχει αρκετό φόβο καθώς ανησυχεί μη τυχόν τραυματιστεί ξανά.

Στον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Ρώμης πέρασε ο Ράφα Ναδάλ με την επικράτηση 3-6, 6-3, 6-4 επί του Ζιζού Μπεργκς, με τον Ισπανό να εκφράζει τους φόβους που έχει ακόμα στον τρόπο παιχνιδιού του.

Ο έμπειρος Ισπανός τενίστας έκανε ξεκάθαρο πως δεν βρίσκεται ακόμα στο 100% της φυσικής του κατάστασης, τονίζοντας πως πάει βήμα - βήμα. Ο κάτοχος 23 Grand Slam, μάλιστα, υπογράμμισε πως μετά τις σοβαρές χειρουργικές επεμβάσεις που έκανε δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως στις απαιτήσεις του σώματος του γεγονός που δεν το βοηθάει ν' αποδώσει τα μέγιστα.

Οι δηλώσεις Ναδάλ

«Πάντα πηγαίνω βήμα - βήμα, πραγματοποιώντας μικρές βελτιώσεις. Θέλω να φτάσω στο 100%, αλλά δεν είναι εύκολο καθώς παίζω ακόμα με κάποιους φόβους στο ματς. Κάποια χειρουργεία που έκανα ήταν πολύ σοβαρά, επειδή χρειάστηκε να κοπεί ένα σημαντικό μέρος του τένοντα. Πλέον οι γύρω μυς από αυτόν τον τένοντα πρέπει να κάνουν περισσότερη δουλειά, γεγονός στο οποίο δεν έχω προσαρμοστεί πλέον και γι' αυτό σε κάποιες κινήσεις μέσα στο court το σώμα δεν πάει όπως παλιά».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ATP Τελευταία Νέα