Australian Open: Η Σαμπαλένκα φωτογραφήθηκε και πάρταρε με το τρόπαιο

Newsroom
sabalenka_australian_open
Η Αρίνα Σαμπαλένκα δεν απογοητεύει ούτε στους πανηγυρισμούς και γι' αυτό μετά την κατάκτηση του τροπαίου στο Australian Open έκανε την παραδοσιακή φωτογράφιση και ένα μικρό πάρτι.

Φανερά χαρούμενη και σε απόλυτα πανηγυρικό κλίμα έγινε η φωτογράφιση της νικήτριας του Australian Open 2024, Αρίνα Σαμπαλένκα, στους Carlton Gardens.

Κρατώντας το τρόπαιο πάντα κοντά της και φιλώντας το και ψεκάζοντας σαμπάνια γύρω της, η Λευκορωσίδα πρωταθλήτρια του τένις φωτογραφήθηκε με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό της και γιόρτασε την επιτυχία της, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στις παρακάτω φωτογραφίες.

Νωρίτερα, όμως, η Σαμπαλένκα αποκάλυψε πως είχε κάνει ένα μικρό πάρτι με την ομάδα της το περασμένο βράδυ ενώ ανέβασε στα social media της και ένα βίντεο που τους έδειχνε όλους να χορεύουν και να διασκεδάζουν. «Ήπια λίγο, έφαγα ένα γλυκό, χορέψαμε διασκεδάσαμε... έτσι γιορτάσαμε. Έχω την πιο τρελή ομάδα. Τους πίεσα για να γίνει το βίντεο, ένιωσα πως πρέπει να το κάνουμε όπως το κάναμε και πέρυσι και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Για καλή τύχη, σωστά; Ξεκινήσαμε το τουρνουά με νίκη, το τελειώσαμε με νίκη», δήλωσε η ίδια στην ιστοσελίδα του AO.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image, (Photo by Kelly Defina/Getty Images)
 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα