Γκοφ: «Οσοι δεν με πίστευαν, κρατούσαν την φλόγα αναμμένη!» (vids)

Κώστας Ευθυμιάδης
H Kόκο Γκοφ κάνει δηλώσεις
Οι δηλώσεις των Κόκο Γκοφ και Αρίνα Σαμπαλένκα κατά την απονομή.

Σε πελάγη ευτυχίας η Κόκο Γκοφ παρέλαβε το πρώτο της grand slam.

«Είμαι λίγο σε σοκ αυτή τη στιγμή. Η ήττα στο Παρίσι ήταν δύσκολη πέρυσι. Πέρασα δοκιμασίες και ο τίτλος είναι πιο γλυκός απ' ότι φανταζόμουν. Είμαι ευλογημένη. Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτή τη στιγμή. Ηξερα ότι πρέπει να δώσω το 100% για να κερδίσω. Είναι σπουδαία παίκτρια και πλέον το Νο1. Είναι εξαιρετική κοπέλα πίσω από τις κάμερες και ανταγωνιστική στο γήπεδο, που είναι σπουδαίο για το άθλημά μας» είπε η Γκοφ που... έδωσε τον πατέρα της.

«Τον είδα πρώτη φορά να κλαίει σήμερα! Εχω παρακολουθήσει μαζί τους την Βίνους, την Σερένα. Πάντα με στήριζαν και ευχαριστώ για ότι έχετε κάνει για μένα, όπως και όλη η ομάδα» πρόσθεσε.

«Πριν ένα μήνα κέρδισα τίτλο στην Ουάσιγκτον, μετά έναν δεύτερο και τώρα αυτόν εδώ. Προσπαθώ ταπεινά να πετύχω και όσοι δε με πιστεύουν, με βοηθούν να κρατώ την φλόγα αναμένη» πρόσθεσε.

Σαμπαλένκα: Εκανε εκπληκτικό παιχνίδι η Γκοφ

Η Αρίνα Σαμπαλένκα στην απονομή δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Προσπάθησε να μείνει χαμογελαστή, ενώ παραδέχτηκε πως η Γκοφ έκανε εκπληκτικό παιχνίδι.

«H Kόκο έπαιξε εκπληκτικά. Ειλικρινά ήταν απίστευτη» είπε αρχικά και στη συνέχεια προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά της καθώς υπήρχε απογοήτευση για την ήττα.

«Να πώ μία συγνώμη στην οικογένειά μου που ξενύχτησε για να με δει» είπε. Και προσπάθησε να χαμογελάσει λίγο λέγοντας πως «δεν θα απολυθεί η ομάδα μου, θα δουλέψουμε για να γυρίσω δυνατή».

 

US OPEN Τελευταία Νέα