Σαμπαλένκα: Το ξέσπασμά της μετά την ήττα στον τελικό του US Open

Δημήτρης Ντζάνης
Η Αρίνα Σαμπαλένκα πέρασε στα ημιτελικά του Roland Garros
H Αρίνα Σαμπαλένκα όταν βρέθηκε μακριά από τα φώτα, ξέσπασε για την ήττα της στον τελικό του US Open.

Η Αρίνα Σαμπαλένκα μετά την ήττα της από την Κόκο Γκοφ στον τελικό του US Open με 2-1, εμφανίστηκε ευδιάθετη στη συνέντευξη Τύπου, καθώς γνώριζε πως ήταν ήδη η 29η παίκτρια που γινόταν Νο.1 στον κόσμο.

«Για αυτό πιθανώς, γι’ αυτό δεν νιώθω κατάθλιψη αυτή τη στιγμή. Σίγουρα θα πάω για ένα ποτό απόψε» δήλωσε η Λευκορωσίδα.

Όμως λίγο νωρίτερα η Σαμπαλένκα επιστρέφοντας στα αποδυτήρια μετά τον τελικό, ξέσπασε. Η κάμερα έπιασε την παίκτρια να αφήνει το τρόπαιο και από το σακίδιό της να βγάζει μια ρακέτα, να τη χτυπά με μανία στο πάτωμα και να μετά να την πετά στον κάδο απορριμμάτων.

Η Αρίνα Σαμπαλένκα φιλοδοξούσε να συνδυάσει την άνοδό της στο Νο.1 με την κατάκτηση του US Open, που θα σφράγιζε την κυριαρχία της στη σκληρή επιφάνεια, καθώς τον Ιανουάριο είχε γίνει πρωταθλήτρια στο Australian Open.

«Το τένις είναι ένα σκληρό άθλημα. Μερικές φορές πρέπει απλώς να μάθεις κια να γίνεσαι καλύτερος! Χαίρομαι που έχω υπέροχους ανθρώπους γύρω μου, ευχαριστώ την ομάδα μου που ήταν εκεί μαζί μου! Η Νέα Υόρκη είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μου μέρη και είστε καταπληκτικοί, παρόλο που δεν με υποστήριξα πολύ σήμερα!» έγραψε η Σαμπαλένκα στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά της αναχωρώντας από τη Νέα Υόρκη.

 

US OPEN Τελευταία Νέα