Ραντουκάνου: Κέρδη 10 εκατ. λιρών μέτρησε την περασμένη σεζόν

Δημήτρης Μύτικας
raducanu_stuttgart24
Κέρδη 10 εκατομμυρίων λιρών είχε η Έμμα Ραντουκάνου τη σεζόν που πέρασε με την ίδια ν' απολαμβάνει μία σειρά συμφωνιών με εταιρείες κολοσσούς.

Παρά το γεγονός ότι η Έμμα Ραντουκάνου είχε μία αδρανή σεζόν το 2023, λόγω των τραυματισμών που την άφησαν εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, η νεαρή τενίστρια είδε την περιουσία της ν' αυξάνεται κατά 10 εκατομμύρια λίρες.

Η κάτοχος του US Open το 2021, η οποία αγωνίζεται στο τουρνουά της Στουργκάρδης και βρίσκεται στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, είδε τα έσοδά της το 2023 από 667.000 λίρες να ανέρχονται στα 10,2 εκατομμύρια λίρες. Αυτό συνέβη, καθώς η νεαρή Βρετανή τενίστρια έλαβε χρήματα από συμφωνίες που έχει υπογράψει με εταιρείες κολοσσούς.

Πιο συγκεκριμένα, η 21χρονη έλαβε υπέρογκα ποσά ελέω των συμβολαίων που έχει υπογράψει με την Porsche - στην οποία είναι brand ambassador -, την Nike, την British Airways, την Evian, την Dior, την Tiffany's και την Vodafone.

Με αριθμούς, η Έμμα Ραντουκάνου φαίνεται να έχει λάβει 6,3 εκατ. λίρες μετρητά, 2,3 εκατ. λίρες σε μετοχές ενώ τις ανήκουν 1,6 εκατ. λίρες από οφειλέτες. Λόγω των παραπάνω μεγάλων ποσών η νεαρή αθλήτρια κλήθηκε να πληρώσει 1,8 εκατ. λίρες σε εταιρικό φόρο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

WTA Τελευταία Νέα