Madrid Open: Νίκη χωρίς προβλήματα για την Σβιόντεκ (vid)

Newsroom
swiatek_madrid24
Με κεκτημένη ταχύτητα η Ίγκα Σβιόντεκ πήρε τη νίκη επί της Σοράνα Κιρστέα με 6-1, 6-1 και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των "16" στο τουρνουά της Μαδρίτης.

Χάνοντας μόλις δύο games, η Ίγκα Σβιόντεκ επικράτησε χωρίς προβλήματα της Σοράνα Κιρστέα με 6-1, 6-1, παίρνοντας την πρόκριση στη φάση των "16" του Mutua Madrid Open.

H Πολωνή τενίστρια με 64% στο σερβίς, κερδίζοντας τους 19 από τους 29 πόντους της πίσω από το πρώτο της σερβίς. Επίσης εκμεταλλεύτηκε τις έξι από τις 14 ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν για break.

Αγωνιστικά στο πρώτο σετ η Σβιόντεκ ξεκίνησε με σερί 5-0, πραγματοποιώντας τρία breaks. Η Ρουμάνα αντίπαλός της μείωσε στο 6ο game (5-1), όμως η Νο1 τενίστρια στον κόσμο με τις μπάλες στα χέρια πήρε το προβάδισμα στο ματς με 6-1.

Στο δεύτερο σετ ξεκίνησε με ένα game για κάθε παίκτρια (1-1). Εκεί, ήταν η στιγμή στην οποία η Σβιόντεκ έκανε ακόμα ένα σερί πέντε games για να διπλασιάσει τα σετ της (6-1) και να πάρει τη νίκη.

Στη φάση των "16" η Σβιόντεκ θ' αντιμετωπίσει την Σάρα Σορίβες Τόρμο, η οποία νωρίτερα πήρε νίκη με straight sets επί της Βικτόρια Αζαρένκα με 7-6|0|, 6-3.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

WTA Τελευταία Νέα