Σάκκαρη - Γκρατσέβα 2-0: Πρεμιέρα με το δεξί και πρόκριση στον τρίτο γύρο

Άνετη πρόκριση στον τρίτο γύρο του τουρνουά στη Ρώμη πήρε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία πήρε τη νίκη με 6-2, 6-2 επί της Βαρβάρα Γκρατσέβα, κάνοντας ιδανική πρεμιέρα στο ιταλικό Masters.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Μαρία Σάκκαρη στο Masters της Ρώμης, επικρατώντας της Βαρβάρα Γκρατσέβα με 6-2, 6-2 στον δεύτερο γύρο του τουρνουά. Η Ελληνίδα πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο, όπου περιμένει ν' αντιμετωπίσει τη νικήτρια από το ζευγάρι Τσουρένκο - Καλίνινα.

Απόλυτη κυριαρχία και δύο breaks για το 1-0

Το πρώτο σετ ξεκίνησε με την Γαλλίδα να σερβίρει και να παίρνει το πρώτο γκειμ του παιχνιδιού, επιστρέφοντας μετά από 0-30 της Μαρίας Σάκκαρη. Η Ελληνίδα αθλήτρια ισοφάρισε χωρίς πρόβλημα, με love game, και στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκε το τριπλό break point για να πάρει κεφάλι στο σκορ του σετ (2-1). Μάλιστα, η Νο.9 τενίστρια στον κόσμο κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο γκέιμ (3-1) με την Γκρατσέβα να μειώνει σε 3-2.

Από εκεί και πέρα η αθλήτρια του Ντέιβιντ Γουίτ έκανε ένα σερί τριών games, συμπεριλαμβανομένου ενός break, για να κατακτήσει το σετ με 6-2 και να πάρει προβάδισμα στα σετ.

Ακόμη δύο breaks και πρόκριση στον τρίτο γύρο

Παρόμοια έναρξη με το εναρκτήριο σετ είχε το δεύτερο, με την Γαλλίδα να κάνει το 1-0 και την Σάκκαρη να παίρνει ξανά δύο γκέιμ διαφορά (3-1). Η Ελληνίδα συνέχισε το σερί της για να κάνει το 5-1. Η Γκρατσέβα κατάφερε να κρατήσει ξανά το σερβίς της στο 7ο game του δεύτερου σετ, το οποίο ήταν και το τελευταίο στο ματς, καθώς η Σάκκαρη στο επόμενο game έκλεισε το σετ με 6-2, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα