Τα έχεις δει όλα; Νομίζεις...!

Τα έχεις δει όλα; Νομίζεις...!

bet365

Ο Θανάσης Λιοντζόπουλος γράφει για το διήμερο- σοκ στο Τσάμπιονς Λιγκ, τους «ειδικούς» που έχασαν τη... μπάλα και σας προειδοποιεί να μην βιαστείτε για τη φράση «τι τελικό να δω τώρα, τα έχω δει όλα». Ποτέ δεν ξέρεις!

Άτιμο πράγμα το ποδόσφαιρο. Εκεί που γελάς (Ρεάλ για Μπάρτσα) μπορεί σε 24 ώρες να τα βάψεις… μαύρα με τα χαμόγελα να επιστρέφουν έστω και δειλά στα χείλη των Καταλανών. Για να μην πω για κάποιους ότι βγήκαν και στους… δρόμους να πανηγυρίσουν τον αποκλεισμό της μισητού αντιπάλου.

Άτιμο πράγμα το ποδόσφαιρο. Με άγρια ομορφιά. Να βλέπεις σε δύο μέρες τον Μέσι και τον Ρονάλντο, τους δύο καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, να χάνουν πέναλτι!

Άτιμο πράγμα το ποδόσφαιρο. Οι ημιτελικοί της σειράς του Τσάμπιονς Λιγκ έμοιαζαν με… τελικούς!

Άτιμο πράγμα το ποδόσφαιρο. Μπορεί να σε ξεφτιλίσει. Ποιος να περίμενε μετά το 2-0 της Μπαρτσελόνα και το 2-0 της Ρεάλ Μαδρίτης ότι θα αποκλείονταν και οι δύο και μάλιστα με σενάριο, που μόνο ένα… άρρωστο μυαλό, αυτό του ποδοσφαίρου, μπορούσε να γράψει;

Άτιμο πράγμα το ποδόσφαιρο. Σε 24 ώρες έμειναν έξω… 13 τίτλοι Κυπέλλου Πρωταθλητριών (9 Ρεάλ και 4 Μπαρτσελόνα)! Αν και οι Βαυαροί θα έχουν την ευκαιρία να… πιάσουν την Λίβερπουλ (5) αν πάρουν το Κύπελλο.

Άτιμο πράγμα το ποδόσφαιρο. Επί δύο μέρες «μίλησε» η μπάλα και όχι τα προγνωστικά των «ειδικών» που ήθελαν ζευγάρι στον τελικό Μπάρτσα-Ρεάλ!

Άτιμο πράγμα το ποδόσφαιρο. Να μαλώνουν οι πολυδιαφημισμένοι και ικανότατοι Γκουαρντιόλα και Μουρίνιο για το… κρεβάτι του τελικού και οι Ντι Ματέο και Χάϊνκες να τους παίρνουν το… σκαλπ!

Άτιμο πράγμα το ποδόσφαιρο. Να γίνεται ήρωας ο Νόιερ, να γυρίζει το ματς ο Κασίγιας και να ξαναγίνεται άνθρωπος του αγώνα ο Γερμανός… γίγαντας!

Άτιμο πράγμα το ποδόσφαιρο. Εκεί που λες με τον αποκλεισμό-σοκ της ομάδας της Βαρκελώνης, «τα έχω δει όλα», έρχεται σε περίπου 24 ώρες ένα άλλο ματς, σαφώς ανώτερο ποιοτικά και με συγκινήσεις που σε καθηλώνουν. Κι αν τολμήσεις, μετά από αυτό το 120λεπτο ματς + τα πέναλτι να πεις, « τι τελικό να δω τώρα, τα έχω δει όλα», πάλι μπορεί να το μετανιώσεις πικρά! Μην το κάνεις, μπορεί να σε εκθέσει αυτό το στρογγυλό και άτιμο τόπι. Από το ποδόσφαιρο να τα περιμένεις όλα! Άλλωστε, δύο ομάδες σαν την Τσέλσι και την Μπάγερν, που ήταν απολαυστική και παρέδωσε μαθήματα ποδοσφαίρου στη βασίλισσα, μοιάζουν με διψασμένους πρίγκιπες έτοιμοι να κερδίσουν στο games of thrones το στέμμα! Μετά, όσα πέρασαν, άξιοι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα