Τζούντο: Για το χάλκινο η Τελτσίδου στο Γκραν Σλαμ του Ουλανμπατάρ

Πηνελόπη Γκιώνη
elisavet_teltsidou_judoka

bet365

Σε ακόμη ένα βάθρο θα επιδιώξει να ανέβει η πρωταθλήτρια του τζούντο, Ελισάβετ Τελτσίδου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια των -70 κιλών, Ελισάβετ Τελτσίδου, μετά την επιτυχία της στο Γκραν Σλαμ του Ουζμπεκιστάν και το χρυσό μετάλλιο, συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Γκραν Σλαμ του Ουλανμπατάρ.

Η τζουντόκα αγωνίστηκε σήμερα, 24/6, ξεκινώντας με bye στον πρώτο γύρο ενώ στη συνέχεια αντιμετώπισε την Ισραηλινή Μάγια Κογκάν, την οποία και κέρδισε. Έπειτα, βρέθκε αντιμέτωπη με την Γιαπωνέζα Σίχο Τανάκα από την οποία ηττήθηκε όμως βρέθηκε στα ρεπεσάζ. Εκεί κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Γερμανίδα Μίριαμ Μπουτκερέιτ, την οποία υποχρέωσε σε ήττα και έτσι θα αγωνιστεί για το χάλκινο μετάλλιο με αντίπαλο την Ισραηλινή Μάγια Γκοσέν.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Τελτσίδου βρίσκεται στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης και στο Νο5 της Ολυμπιακής κατάταξης, που δίνει και πρόκριση για το Παρίσι 2024.

Παράλληλα, ο Μιχάλης Τσοτλασβίλι στα -63 κιλά ολοκλήρωσε την εμφάνισή του στον πρώτο γύρο μετά από ήττα από τον Ρώσο -που αγωνίζεται ως ανεξάρτητος- Ντανίλ Λαβρεντέφ. Ο Θοδωρής Τσελίδης, στα -90 κιλά, δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τους αγώνες του στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

@Photo credits: IJF
 

Τελευταία Νέα