Ευρωπαϊκό τζούντο: Έξι τζουντόκα για τις διακρίσεις στο Ζάγκρεμπ

Πηνελόπη Γκιώνη
Ευρωπαϊκό τζούντο: Έξι τζουντόκα για τις διακρίσεις στο Ζάγκρεμπ

bet365

Από έξι τζουντόκα θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τζούντο που θα διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Με έξι τζουντόκα από την Ελλάδα θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τζούντο ανδρών/γυναικών, στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας το διάστημα 25-27 Απριλίου.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης στα -70κ, Ελισάβετ Τελτσίδου, αποτελεί και ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης για την κατηγορίας της ενώ η ίδια θα κυνηγήσει τη διάκριση για να προσθέσει μία ακόμη επιτυχία στο πλούσιο βιογραφικό της. Παράλληλα, αυτή η διοργάνωση θα αποτελέσει και ένα τεστ για την ίδια εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Το ίδιο θα ισχύσει και για τον Θοδωρή Τσελίδη, στην κατηγορία των -90κ, o οποίος έχει επίσης κάνει πολύ καλή πορεία στη σεζόν και θα επιδιώξει να βρει τη θέση του στο βάθρο.

Παράλληλα, οι Θοδωρής Δεμουρτσίδης στα -81κ, Χρήστος Πίντσης στα -60κ, Αντώνης Κούρος στα -81κ και Μαριλένα Γκόγκουα στα -48 κιλά θα αγωνιστούν επίσης με στόχο τις καλές εμφανίσεις και τα πλασαρίσματα.

Την Πέμπτη 25/4 πρεμιέρα θα κάνουν οι Γκόγκουα και Πίντσης, την Παρασκευή 26/4 θα αγωνιστούν οι Τελτσίδου, Δεμπουρτσίδης και Κούρος ενώ το Σάββατο 27/4 θα αγωνιστεί ο Τσελίδης.

 

Τελευταία Νέα