«Χρυσές» αμαζόνες

Πιο συγκεκριμένα η Ελένη Μυράτ με τον Solon Hit πήρε την πρώτη θέση στο αγώνισμα Advanced, με ποσοστό 66,351%, η Κυβέλη Τζωρτζάκη με τον Ombos Yamma Yamma Man, ήταν πρώτη στο αγώνισμα Elementary με ποσοστό 65,203% και η Γιάνα Ζαφίροβα με τον Kazaldo πανηγύρισε μια ακόμη πρωτιά στο αγώνισμα Preliminary με ποσοστό 69,138%.
Στο ομαδικό, όπου συμμετείχαν και οι έξι χώρες, η Ελλάδα πήρε την 2η θέση με συνολικό ποσοστό 194,832%, ενώ νικήτρια ήταν η ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με συνολικό ποσοστό 202,159%.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.