«Παίρνω το νταμπλ και σταματάω»!(vid)

Φώτης Καρακούσης
«Παίρνω το νταμπλ και σταματάω»!(vid)

bet365

Ο Αντρέι Κράβαρικ μιλάει στο gazzetta.gr τονίζοντας πως μετά την κατάκτηση του φετινού νταμπλ θα ολοκληρώσει την σπουδαία καριέρα του. Για το Κύπελλο αναφέρει πως ο τελικός μόνο εύκολος δεν θα είναι, ενώ επισημαίνει πως ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του μυστικό για να αντέχει στο χρόνο.

Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές έχει ακουστεί για τον Αντρέι Κράβαρικ η έκφραση «χρόνο με τον χρόνο γίνεται καλύτερος, σαν το παλιό κρασί». Ο 41χρονος διαγώνιος του Ηρακλή, όχι απλά γίνεται καλύτερος, αλλά είναι σε θέση να παίρνει και ματς σχεδόν μόνος του, όπως έκανε και στο χθεσινό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό έχοντας 16 πόντους με καταπληκτικά ποσοστά.

Όντως χρόνο με τον χρόνο δείχνει καλύτερος, αλλά όπως ανέφερε μιλώντας στο gazzetta.gr, ήρθε πλέον το πλήρωμα του χρόνου για να πει αντίο στα γήπεδα. Θέλει να το κάνει όμως έχοντας κατακτήσει τόσο το Κύπελλο στον σημερινό τελικό, όσο και το πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος διαγώνιος αναφέρεται στην νίκη επί του Ολυμπιακού, το ματς με την Λαμία, αλλά και το μυστικό του, το οποίο δεν αποκαλύπτει, τονίζοντας πως ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του μυστικό για να καταφέρνει να πετυχαίνει. Όσο για το Τσάμπιονς Λιγκ, κάνοντας πλάκα τονίζει πως θα το κατακτήσει ως διαγώνιος από τις εξέδρες!!!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο gazzetta.gr και τον Φώτη Καρακούση:

 

Αντρέα εύκολη νίκη, 3-0 σετ, ήταν τόσο εύκολο όσο το είδαμε εμείς;

Αυτό είναι κάτι σχετικό. Το σκορ 3-0 λέει ότι ήταν εύκολο το παιχνίδι. Δεν ήταν καθόλου. Αν εξαιρέσουμε το ότι ήμασταν συνέχεια μπροστά 6-7 πόντους, στο τέλος το κάναμε δύσκολο μόνοι μας. Είναι αμαρτία να το παίρνουμε στο τσακ στο τέλος, στον τελευταίο πόντο.

Στα δύο πρώτα σετ αυτό το εύκολα πήγε να γίνει...

Είναι τα εύκολα λάθη που κάνουμε και μετά ο αντίπαλος κάνει κάποια πράγματα σωστά δικά του και πάει η διαφορά... Είναι ένα λάθος που κάνουμε εδώ και αρκετό καιρό και πρέπει να το προσέξουμε αύριο (σ.σ. σήμερα) γιατί μπορεί η Λαμία να μην είναι τόσο καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, αλλά θα παίξουν ελεύθερα χωρίς κανένα άγχος και να μας δυσκολέψουν.

Θεωρείς ότι είσαστε φαβορί;

Φυσικά. Φαβορί είμαστε από την αρχή. Αυτό το λέω εγώ, άλλοι μπορούν να πουν κάτι διαφορετικό. Εγώ ήρθα στη Σύρο να πάρω το Κύπελλο. Αυτός ήταν από την αρχή ο στόχος μου, να έρθω εδώ να πάρω το Κύπελλο της Ελλάδας.

Η ταυτότητα γράφει 41;42;... 41,5;

Η ταυτότητα γράφει 1971, Ιούλιος. Το γράφει πολύ καλά και δεν ντρέπομαι να πω ότι τον Ιούλιο θα είμαι 41. Ό,τι ήταν να κάνω νομίζω τα έκανα, πιο πολύ με τον Ηρακλή, και σιγά – σιγά έρχεται η χρονιά που θα σταματήσω.

Δηλαδή, για πότε λες;

Τώρα. Μετά από αυτή τη σεζόν θα ήθελα να σταματήσω. Σίγουρα θα σταματήσω.

Και το Champions League;

Το Champions League θα το πάρω, αλλά θα το πάρω ως διαγώνιος στην κερκίδα.

Μέσα όμως δεν φαίνεται ότι παίζει ένας 41χρονος με προβλήματα στα γόνατα, και άλλα. Αυτό πως γίνεται, πως τα καταφέρνεις; Υπάρχει κάποιο μυστικό που τρως στην Σλοβακία;

Πάντα ένας άνθρωπος έχει το μυστικό του, απλά πρέπει να το βρει. Εγώ το δικό μου το βρήκα. Το πρωτάθλημα δεν είναι και τόσο δυνατό όπως τα παλαιότερα χρόνια. Έτσι; Να μην λέμε και ψέμματα... Αλλά χαίρομαι ιδιαίτερα που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να παίρνει καλά αποτελέσματα.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα