Στους υποψήφιους για Εθνική Βουλγαρίας ο Τζουλιάνι

Newsroom
Στους υποψήφιους για Εθνική Βουλγαρίας ο Τζουλιάνι

bet365

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Βουλγαρίας.

Η Εθνική Βουλγαρίας αναζητά τον αντικαταστάτη του Νικολάι Ζελιάσκοφ, προκειμένου να αναλάβει την ομάδα με βάθος τους προκριματικούς των Ολυμπιακών Αγώνων. Ήδη οι γείτονες έχουν μιλήσει με τέσσερις και σύντομα θα αποφασίσουν για τον εκλεκτό. Ανάμεσα στους 4 είναι και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, μαζί με τους Πλάμεν Κονσταντίνοφ, Μάρτιν Στόεφ και Τουόμας Σαμελβούο.

Ο Ιταλός τεχνικός είχε περάσει με μεγάλη επιτυχία από τον πάγκο της Εθνικής Σλοβενίας οδηγώντας την σε δύο αργυρά μετάλλια σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και σίγουρα οι Βούλγαροι θα ήθελαν να επαναλάβει και στην ομάδα τους αυτές τις επιτυχίες, αν φυσικά τον διαλέξουν.

Το σίγουρο είναι πως βρίσκεται ανάμεσα στους 4, κάτι που επιβεβαίωσε και ο αντιπρόεδρος της βουλγάρικης ομοσπονδίας βόλεϊ, Νταβίντ Νταβίντοφ μιλώντας στο sportal.bg. Συγκεκριμένα επισήμανε: «Οι συζητήσεις έγιναν με τέσσερις προπονητές και μπορώ να επιβεβαιώσω πως η επιλογή του εκλεκτού θα γίνει ανάμεσα στους Κονσταντίνοφ, Στόεφ, Σαμελβούο και Τζουλιάνι. Η επόμενη σεζόν είναι υπερβολικά σημαντική για τη Βουλγαρία σε επίπεδο VNL, Eurovolley και ασφαλώς στο κομμάτι της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι».

 

Τελευταία Νέα