Στην Ηλιούπολη η Κωνσταντίνου

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ηλιούπολης έχει ως εξής: «Ενισχυμένη θα παρουσιαστεί η ομάδα μας, ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού με τους Μακεδόνες Αξιού. Η Κωνσταντίνου Μανωλίνα αποτελεί από σήμερα και επίσημα μέλος της ομάδας της Πηνελόπης Μπλάμη!!
Η Κωνσταντίνου είναι διεθνής αθλήτρια Κύπριας καταγωγής, γεννημένη το 1993, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της από τη Λεμεσό για να μεταγραφεί από εκεί στον Παναθηναϊκό και έπειτα στον Ολυμπιακό όπου και έμεινε για τέσσερα χρόνια. Πέρυσι και φέτος μέχρι τον πρώτο γύρο της Volley league αγωνίστηκε στον Ηρακλή Κηφισιάς.
Καλωσορίζουμε τη Μανωλίνα και ευχόμαστε υγεία και καλούς αγώνες.
Υπενθυμίζουμε ότι η επόμενη αγωνιστική με τους Μακεδόνες Αξιού είναι Κυριακή 14/01/2018 στις 17:30 στο Α” κλειστό Ηλιούπολης».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.