Α.Ε.Κ.: Επέστρεψε για να μείνει στη Volleyleague γυναικών

Gazzetta team
Α.Ε.Κ.: Επέστρεψε για να μείνει στη Volleyleague γυναικών

bet365

Μετά από τρία χρόνια απουσίας, η Α.Ε.Κ. επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ.
Η Ένωση πήρε την άνοδο ως πρώτη της βαθμολογίας στην Pre League 2019-20 και στοχεύει φέτος στο να βάλει τις βάσεις για το μέλλον και την επιστροφή στην κατάκτηση τίτλων.

Στον πάγκο της ομάδας ήρθε ο Κώστας Αρσενιάδης, ο οποίος κράτησε στο ρόστερ τις βασικές πρωταγωνίστριες της Α.Ε.Κ. της περσινής σεζόν που την οδήγησαν στη Volley League. Συγκεκριμένα παρέμεινε η πασαδόρος Έλενα Κουντουρά, η λίμπερο Μαριάννα Μπελιά, η ακραία Μάρα Ράπτη και οι κεντρικές Αγγελική Καββαδία, Βασιλική Διάλλα.

Για ξένες αθλήτριες αποκτήθηκε η Ρουμάνα ακραία Αριάνα Πιρβ και η Σέρβα Νατάσα Σεβάρικα, επίσης ακραία. Για την διαγώνιο είχε ανακοινωθεί η έναρξη της συνεργασίας με την Αζέρα Κατερίνα Ζίντκοβα, όμως αποχώρησε και τη θέση της πήρε η Νάσια Λιάγκη, που επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από ένα χρόνο στην Α2 Γαλλίας.

Επίσης στην Α.Ε.Κ. τη σεζόν 2020-21 θα αγωνίζονται οι Άννα Φωτεινού, Κωνσταντίνα Πατέλη, Μελίνα Σουβαλιώτη και Ευαγγελία Τουλγαρίδου.

Το ρόστερ της Α.Ε.Κ. ΕΔΩ.

Το πρόγραμμα του Β' ομίλου της Volley League ΕΔΩ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα