Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Προύσαλης

Gazzetta team
Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Προύσαλης

bet365

Ευχάριστα τα νέα για την Εθνική με τον Κώστα Προύσαλη να επιστρέφει στις προπονήσεις στην προετοιμασία εν όψει της συμμετοχής της στους προκριματικούς ομίλους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (3-5 Ιανουαρίου) στο Πόπραντ της Σλοβακίας.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Εθνικής ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό την αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες και τέθηκε στη διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού.

Έτσι, ο διεθνής πασαδόρος αναμένεται να προπονηθεί και το Σάββατο (19:00) στο κλειστό του Ρέντη και να δώσει κανονικά το «παρών» στα τρία φιλικά (29/12 17:30, 30/12 20:30 και 31/12 17:30) με την Λευκορωσία.

 

* Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (28/12), όλοι οι διεθνείς και το προπονητικό επιτελείο, θα τεθούν στη διάθεση των ΜΜΕ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Εθνικής στα προκριματικά της Σλοβακίας:

3 Ιανουαρίου 2014

18:30 Ελλάδα - Σλοβακία

21:30 Φινλανδία - Ουκρανία

4 Ιανουαρίου 2014

18:30 Σλοβακία - Ουκρανία

21:30 Ελλάδα - Φινλανδία

5 Ιανουαρίου 2014

18:30 Ουκρανία - Ελλάδα

21:30 Σλοβακία - Φινλανδία

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα