Η ΝΕΡΙΤ έφυγε και δεν έδειξε το ματς!

Η ΝΕΡΙΤ έφυγε και δεν έδειξε το ματς!

Gazzetta team
Η ΝΕΡΙΤ έφυγε και δεν έδειξε το ματς!

bet365

Και όμως το είδαμε και αυτό. Οι τεχνικοί της ΝΕΡΙΤ φοβούμενοι επεισόδια αποχώρησαν από την Ηλιούπολη και έτσι δεν μεταδόθηκε ο αγώνας της τοπικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό για την Α1 Γυναικών.

Τζάμπα περίμεναν οι τηλεθεατές της ΝΕΡΙΤ να δούνε τον αγώνα της Ηλιούπολης με τον Παναθηναϊκό για την Α1 Γυναικών. Ενώ όλα ήταν έτοιμα να μεταδοθεί απευθείας η αναμέτρηση όπως άλλωστε είχε οριστεί, οι τεχνικοί του κρατικού καναλιού, μόλις είδαν τους οπαδούς του «τριφυλλιού» να μπαίνουν μαζικά στο κλειστό, φοβούμενοι πιθανά επεισόδια τα μάζεψαν και έφυγαν.

Ναι καλά διαβάσατε, μάζεψαν τα πράγματα και αποχώρησαν, καθώς αρχικά ζήτησαν μια διμοιρία για να τους προστατεύσει, το αίτημα δεν έγινε δεκτό (δεν υπήρχε άλλωστε και δεύτερη) και παρότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τους διαβεβαίωσαν πως δεν πρόκειται να γίνει κάτι και πως δεν έχουν να φοβούνται τίποτα, δεν πείστηκαν με συνέπεια να αποχωρήσουν. Οι τεχνικοί φοβήθηκαν πιθανά επεισόδια οπαδών του «τριφυλλιού» με αυτούς του Ολυμπιακού που την ίδια ώρα αγωνιζόταν με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα.

Έτσι ο συγκεκριμένος αγώνας δεν καλύφθηκε τηλεοπτικά, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά για τον συγκεκριμένο λόγο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα