Συνεχίζουν ακάθεκτες στο Κλάνγκενφουρτ Βίκυ, Πένυ

Gazzetta team
Συνεχίζουν ακάθεκτες στο Κλάνγκενφουρτ Βίκυ, Πένυ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Νέα νίκη και σπουδαία πρόκριση για την Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ γυναικών που εξασφάλισε μονοψήφια κατάταξη στο τουρνουά Majors στο Κλάνγκενφουρτ της Αυστρίας.

Μετά από ένα… ανατρεπτικό παιχνίδι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη νίκησαν με 2-1 τις Καναδέζες Χουμάνα Παρέδες/Πίτσκε με 2-1 (15-21, 21-19, 15-13) και προκρίθηκαν στο δεύτερο γύρο των νοκ άουτ αγώνων.

Το ελληνικό δίδυμο έχασε σχετικά εύκολα το πρώτο σετ και στο β’ προηγήθηκε με σημαντικές διαφορές (8-3, 17-12) για να πλησιάσει η αντίπαλη ομάδα σε 17-15, 19-18, αλλά το ματς να οδηγηθεί στο τάι μπρέικ.

Εκεί το υπέρ μας 2-0 έγινε 2-4 και το εις βάρος 4-6 έγινε 7-6 και 10-8 για να μην χάσουμε ποτέ ξανά το προβάδισμα και στο 14-13 με επίθεση της Καραγκούνη να φτάσουμε στη νίκη.

Αύριο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει στις 11:00 τις Γερμανίδες Μπόργκερ, Μπίτε (Νο2 του ταμπλό).

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα