Επική ανατροπή της ΖΑΚΣΑ και στα προημιτελικά του CEV Cup ο Ολυμπιακός

Φώτης Καρακούσης
ΖΑΚΣΑ

bet365

Η ΖΑΚΣΑ παρότι βρέθηκε πίσω με 0-2 επικράτησε της Ροζελάρε με 3-2, πήρε την πρόκριση για την συνέχεια του Champions League και έστειλε στο CEV Cup τον Ολυμπιακό που θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά της Αρκάς του Γκρόζερ. Κόντρα στη Γερμανική Λίνεμπουργκ ο Μίλωνας.

Μεγάλο παιχνίδι στην Πολωνία ανάμεσα στην ΖΑΚΣΑ και την Ροζελάρε. Με τον Ολυμπιακό να έχει ηττηθεί με 3-0 από την Ζιράτ, οι Πειραιώτες έμεναν εκτός και από τα προημιτελικά του CEV Cup μόνο αν οι Βέλγοι κέρδιζαν με 3-2. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εξαιρετικά στο ματς και προηγήθηκαν με 0-2, αλλά οι κάτοχοι των τριών τελευταίων Champions League αντέδρασαν, επικράτησαν με 3-2 (22-25, 19-25, 27-25, 25-16, 15-12) και συνεχίζουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μπορεί να έχουμε και ελληνικό ημιτελικό

Εκτός από την πρόκρισή τους, οι Πολωνοί έστειλαν στους «8» του CEV Cup τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν την Τουρκική Αρκάς του Γκρόζερ. Ο Μίλωνας που επίσης έχει καταφέρει να προκριθεί στα προημιτελικά μετά από μια εντυπωσιακή πορεία, θα αντιμετωπίσει την Λίνεμπουργκ από την Γερμανία. Αν μάλιστα οι δύο ελληνικές ομάδες καταφέρουν και περάσουν στα ημιτελικά θα παίξουν μαζί και έτσι σίγουρα θα έχουμε μια ομάδα από την χώρα μας στον τελικό.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ «8» ΤΟΥ CEV CUP

Ρεσόβια 8 (10-11)

Ολυμπιακός 6 (8-12)

Λίνεμπουργκ 6 (7-13)

Νόλικο Μασέικ 6 (7-14)

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ «8» ΤΟΥ CEV CUP

1) Ρεσόβια – Ζαβιέρτσιε ή Μιλάνο

2) Ολυμπιακός – Αρκάς

3) Λίνεμπουργκ – Μίλων

4) Νόλικο Μασέικ – Προμετέι ή Φενέρ

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ «4» ΤΟΥ CEV CUP

Ζευγάρι 1 – Ζευγάρι 4

Ζευγάρι 2 – Ζευγάρι 3

 

CEV CUP Τελευταία Νέα