Challenge Cup γυναικών: «Σφραγίζουν» την πρόκριση οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Δημήτρης Ντζάνης
«Σφραγίζουν» την πρόκριση οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

bet365

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν τον πρώτο λόγο για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στη φάση των «16» στο Challenge Cup γυναικών.

Tην ευκαιρία να εξασφαλίσουν την πρόκριση στη φάση των «16» στο Challenge Cup γυναικών, έχουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη (15/11).

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο γυμναστήριο του Ρέντη τη λιθουανική VDU Κάουνας (19:00) και έχοντας επικρατήσει με 3-0 σετ πριν από μια εβδομάδα στη Λιθουανία βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση.

Οι «ερυθρόλευκες» χρειάζονται δύο σετ για να πετύχει την πρόκριση, με τον τεχνικό με τον Λορεντζο Μιτσέλι να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα. Ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αντιμετωπίσει την ιταλική Νοβάρα στην οποία είναι προπονητής ο πρώην τενχικός του, Λορέντζο Μπερνάρντι.

Στα σύνορα της Σλοβενίας με την Ιταλία και στην πόλη Νόβα Γκόριτσα βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα με την ομώνυμη τοπική ομάδα (19:00).

Οι «πράσινες» χρειάστηκαν 68 λεπτά στο κλειστό του Μετς για να επικρατήσουν με 3-0 στον πρώτο αγώνα και χρειάζονται δύο σετ για να τσεκάρουν το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

Εφόσον εξασφαλιστεί η πρόκριση, ο επόμενος αντίπαλος για τον Παναθηναϊκό θα προκύψει από το ζευγάρι CSM Βουκουρεστίου (Ρουμανία)- Νιρεγκάζα (Ουγγαρία) με τις Ρουμάνες να έχουν κερδίσει με 3-1 στο πρώτο ματς στην έδρα τους.

@Photo credits: INTIME, Στέλιος Βολιτάκης
 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα