Τον κόσμο στο πλευρό του για τα δύσκολα ματς με Νοβάρα και Ροζελάρε θέλει ο Ολυμπιακός

Τον κόσμο στο πλευρό του για τα δύσκολα ματς με Νοβάρα και Ροζελάρε θέλει ο Ολυμπιακός

Newsroom
Ολυμπιακός βόλεϊ

bet365

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Τρίτη τη Νοβάρα για τους «16» του Challenge Cup και την Τετάρτη την Ροζελάρε για τους ομίλους του Champions League, με τους Πειραιώτες να καλούν τον κόσμο να βρεθεί μαζικά στο Ρέντη.

Διήμερο γεμάτο βόλεϊ για τους φίλους του Ολυμπιακού, καθώς την Τρίτη η γυναικεία ομάδα υποδέχεται τη Νοβάρα για τους «16» του Challenge Cup και την Τετάρτη οι άνδρες θα φιλοξενήσουν την Κνακ Ροζελάρε για την 2η αγωνιστική της φάση των ομίλων του Champions League.

Οι Πειραιώτες θέλουν και στα δύο παιχνίδια το κλειστό του Ρέντη να γεμίσει και όσον αφορά τόσο για την πρώτη αναμέτρηση, αυτή με τη Νοβάρα για το Challenge Cup, όσο και για την δεύτερη με την Ροζελάρε, ανέφεραν τα εξής: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενόψει των αναμετρήσεων των ομάδων βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη (28/11) και την Τετάρτη (29/11) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» ενημερώνει τους φιλάθλους του για τα εξής:

Στην αναμέτρηση της ομάδας βόλεϊ Ανδρών με τη Ροζελάρε την Τετάρτη (29/11, 19:00), για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, δεν θα ισχύει η ελεύθερη είσοδος με την Κάρτα Μέλους, για λόγους ασφαλείας και εξαιτίας των αυστηρών κανονισμών της CEV.

Τα εισιτήρια (5€, 10€, 15€, 20€, 30€) διατίθενται ηλεκτρονικά, όλο το 24ώρο, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (olympiacossfp.gr) και μέσω Ticketmaster, αλλά και καθημερινά (10:00-18:00), από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά).

Αντίθετα, στην αναμέτρηση της ομάδας βόλεϊ Γυναικών, με τη Νοβάρα, την Τρίτη (28/11, 18:00) για τη φάση των «16» του Challenge Cup, ισχύει η ελεύθερη είσοδος στο Ρέντη με την Κάρτα Μέλους κατά προτεραιότητα, μέχρι την κάλυψη της πληρότητας των θέσεων στη Θύρα 1, τμήμα Α και Θύρα 3 τμήμα Β. Τα Μέλη θα εισέρχονται από την κεντρική είσοδο, όπου με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους της σεζόν 2023-24, θα παραλαμβάνουν την πρόσκληση τους που αντιστοιχεί στις θύρες 1Α και 3Β.

Παράλληλα, συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ηλεκτρονικά όλο το 24ωρο, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (olympiacossfp.gr) και μέσω Ticketmaster και καθημερινά (10:00-18:00), από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά)».

@Photo credits: INTIME
 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα