Κόντρα στην σπουδαία Νοβάρα για την υπέρβαση ο Ολυμπιακός

Κόντρα στην σπουδαία Νοβάρα για την υπέρβαση ο Ολυμπιακός

Φώτης Καρακούσης
Ολυμπιακός βόλεϊ

bet365

Την σπουδαία Νοβάρα θα αντιμετωπίσει την Τρίτη στο Ρέντη ο Ολυμπιακός στον πρώτο αγώνα για την φάση των «16» του Challenge Cup. Στην 2η θέση στο φετινό πρωτάθλημα οι Ιταλίδες.

Διήμερο σπουδαίων αγώνων για το βόλεϊ του Ολυμπιακού. Την Τρίτη η γυναικεία ομάδα θα υποδεχθεί την ιταλική Νοβάρα για το Challenge Cup και την Τετάρτη οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενήσουν την Ροζελάρε για την 2η αγωνιστική του Champions League.

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι είναι αυτό των γυναικών απέναντι στην πανίσχυρη Νοβάρα για τους «16» του Challenge Cup (18:00 Cosmote Sports 8). Η ομάδα του Λορέντζο Μιτσέλι έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο καθώς αντιμετωπίζει μια ομάδα που αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 2η θέση του πρωταθλήματος της χώρας της, ένα πρωτάθλημα που είναι το πιο δυνατό στον κόσμο, έχοντας σε 9 αγώνες, 8 νίκες και 1 ήττα.

Επίσης η Νοβάρα έχει κατακτήσει ένα Champions League την περίοδο 2018-19, 2 CEV Cup και ένα Challenge Cup. Έχει κάνει δικό της 1 πρωτάθλημα Ιταλίας και 4 Κύπελλα και φυσικά μιλάμε για μια σπουδαία ομάδα. Φυσικά αυτό δεν πάει να πει πως δεν θα παλέψει και γι' αυτό οι ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί μαζικά την ομάδα και να την οδηγήσουν σε μια μεγάλη επιτυχία. Όσον αφορά τη ρεβάνς, θα διεξαχθεί στις 6 Δεκεμβρίου στην Ιταλία.

Μιτσέλι: «Να γίνουμε καλύτεροι και να μεγαλώσουμε σαν ομάδα κόντρα σε τέτοιο αντίπαλο»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Λορέντζο Μιτσέλι ανέφερε σχετικά: «Μια καλή ευκαιρία για εμάς, να αντιμετωπίσουμε μια τόσο μεγάλη ομάδα και να δούμε το επίπεδό μας εναντίον της, κάτι που θα μας βοηθήσει να μελετήσουμε τον εαυτό μας, για να γίνουμε καλύτεροι και να μεγαλώσουμε σαν ομάδα. Πρέπει να παλέψουμε και να κρατήσουμε υπό πίεση τη Νοβάρα από τη γραμμή των 9 μέτρων. Η πίεση είναι με το μέρος τους, κάτι που εμείς πρέπει να χρησιμοποιήσουμε».

Η διαγώνια των «ερυθρολεύκων», Μίλιτσα Κούμπουρα επισήμανε: «Αύριο, παίζουμε με μία ομάδα που αγωνίζεται σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Ξέρουμε, ότι δεν θα μας χαριστεί τίποτα, πρέπει να παλέψουμε για κάθε βαθμό, να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο παιχνίδι, για να παραμείνουμε μέσα στο παιχνίδι. Περιμένω ένα ματς υψηλής ποιότητας και είμαι ενθουσιασμένη που θα μπορέσουμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε παίκτριες κορυφαίου επιπέδου».

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα