Challenge Cup: Για το θαύμα στην Κωνσταντινούπολη η Κηφισιά

Challenge Cup: Για το θαύμα στην Κωνσταντινούπολη η Κηφισιά

Κώστας Ευθυμιάδης
Παίκτης της Κηφισιάς καρφώνει απέναντι στην Γαλατασαράι

bet365

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται η αποστολή του ΑΟΠ Κηφισιάς ενόψει του σημερινού (30/11) επαναληπτικού αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ για τη φάση των «32» του Challenge Cup.

Η Κηφισιά μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα στο Ζηρίνειο με 3-0 σετ είναι το απόλυτο «αουτσάιντερ» για την πρόκριση στην επόμενη φάση, όμως οι παίκτες του Κώστα Χριστοφιδέλη είναι αποφασισμένοι να «κυνηγήσουν» όσες πιθανότητες έχουν για την υπέρβαση.

Αυτό δήλωσε και ο Μεξικανός διαγώνιος της ομάδας των βορείων προαστίων Λουίς Νταβίντ Ερνάντες Μπάκα, λίγο πριν αναχωρήσει το αεροπλάνο από το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο διαγώνιος της Κηφισιάς τόνισε: «Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ασφαλώς και δίνει ένα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στη Γαλατάσαραϊ στην επόμενη φάση του Challenge Cup. Η Γαλατάσαραϊ είναι μια ισχυρή ομάδα με ιδιαίτερα ποιοτικούς παίκτες. Εμείς προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε μεγάλη θέληση για τη νίκη και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο γήπεδο. Δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση και μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι»


@Photo credits: INTIME
 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα