Ανδρεόπουλος: «Μπήκαμε αποφασισμένοι και φάνηκε η διαφορά»

Ανδρεόπουλος: «Μπήκαμε αποφασισμένοι και φάνηκε η διαφορά»

Gazzetta team
Ανδρεόπουλος: «Μπήκαμε αποφασισμένοι και φάνηκε η διαφορά»

bet365

Στην αποφασιστικότητα που έδειξαν οι «πράσινοι» στον αγώνα με τον Μίλωνα στάθηκε ο ακραίος του Παναθηναϊκού, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος μιλώντας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ21.

Ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος μετά την κατάκτηση της Volley League σήκωσε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και το πρωτάθλημα Κ21. Μετά τον αγώνα με το Μίλωνα στο οποίο οι... πράσινοι επικράτησαν με 3-0, ο νεαρός ακραίος μιλώντας στην κάμερα του Panathinaikos TV ανέφερε τα εξής: «Όντως μπήκαμε αποφασισμένοι και δείξαμε ένα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες και φάνηκε η διαφορά της ομάδας. Το σημαντικό όμως δεν είναι αυτό. Σήμερα καταφέραμε κάτι ιστορικό μαζί με τον Ηρακλή. Γίναμε οι πρώτες ομάδες που κατέκτησαν τρεις φορές πρωτάθλημα παράλληλα στους Έφηβους αλλά και στους Άνδρες. Αυτό θέλουμε να το συνεχίσουμε και του χρόνου, να φέρουμε στη κορυφή τον Παναθηναϊκό για τέταρτη φορά».

Νιώθεις έτοιμος να επιστρέψεις στην ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού;

«Όλα τα παιδιά κάνουν προπονήσεις με το εφηβικό, είμαστε όλοι μια οικογένεια. Ξεκινάμε όντως αύριο τις προπονήσεις με τους άνδρες , θα κάνουμε κάποια φιλικά και θα είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα».

 

Τελευταία Νέα