Ανδρεόπουλος: «Να συνεχίσουμε στο ίδιο πνεύμα»

Gazzetta team
Ανδρεόπουλος: «Να συνεχίσουμε στο ίδιο πνεύμα»

bet365

Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει μετά τη νίκη επί του Μαυροβουνίου ο τεχνικός της Εθνικής Ανδρών, Δημήτρης Ανδρεόπουλος λέγοντας πως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει στο ίδιο πνεύμα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Έγινε ένα πολύ δυνατό ματς από δύο ισοδύναμες ομάδες που κρίθηκε στο ται μπρέικ. Εμείς αντιμετωπίζουμε την πρόκριση με το ίδιο πνεύμα και έχουμε στο μυαλό μας ότι όλα θα τελειώσουν στις 16 Μαΐου. Χρειάζεται μέχρι τότε να δείξουμε υπομονή και να συνεχίσουμε να μαχόμαστε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Στο 4ο σετ είχαμε δύο ευκαιρίες να πάρουμε και τρίποντο, δεν τις εκμεταλλευτήκαμε, αλλά έτσι είναι το βόλεϊ».

Πρωτοψάλτης: «Το πάθος και η ελληνική ψυχή μας έδωσαν τη νίκη»

Ο ακραίος της Εθνικής Θανάσης Πρωτοψάλτης είπε: «Το πάθος και η ελληνική ψυχή είναι σήμερα τα στοιχεία που μας έδωσαν τη νίκη, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Είναι μία πολύ σημαντική επιτυχία η σημερινή νίκη γιατί με τον τρόπο που διεξάγεται η συγκεκριμένη διοργάνωση θέλουμε κάθε αγώνα να τον κερδίζουμε, για να μην χρειάζεται να σκεφτόμαστε μετά πόντους και σετ.

Τσάτσιτς: «Ο πόντος που πήραμε σήμερα θα είναι αρκετός για να μας δώσει την πρόκριση στην έδρα μας»

Ο ακραίος του Μαυροβουνίου Βόγιν Τσάτσιτς τόνισε: «Όλο το ματς είχε σκαμπανεβάσματα, παίξαμε καλά το 1ο και 4ο σετ, η Ελλάδα το 2ο και 3ο, αλλά το 5ο σετ ήταν νομίζω πραγματικά απολαυστικό για τον κόσμο. Θεωρώ πολύ σημαντικό τον πόντο που πήραμε σήμερα και νομίζω πως θα είναι αρκετός στο β’ γύρο των προκριματικών στην έδρα μας, για να μας στείλει στην τελική φάση».

 

Τελευταία Νέα