Πορτογαλία – Σερβία: Μα βασικό τον «ερυθρόλευκο» Πέριτς νίκησαν οι Σέρβοι (vids)

Φώτης Καρακούσης
Πορτογαλία – Σερβία: Μα βασικό τον «ερυθρόλευκο» Πέριτς νίκησαν οι Σέρβοι (vids)

bet365

Με τον Πάβλε Πέριτς που φέτος θα αγωνίζεται στην χώρα μας και τον Ολυμπιακό να παίζει βασικός, η Σερβία επικράτησε με 3-1 της Πορτογαλίας στον 4ο αγώνα και των δύο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ελληνικό χρώμα είχε η αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Σερβία. Οι Σέρβοι επικράτησαν με 3-1 (15-25, 21-25, 25-22, 17-25) στον 4ο αγώνα και των δύο ομάδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με τον Πάβλε Πέριτς που τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην χώρα μας και τον Ολυμπιακό να παίζει σε όλο το ματς έχοντας εξαιρετική απόδοση.

Ο νεαρός ακραίος των «ερυθρολεύκων» τελείωσε τον αγώνα με 17 πόντους, έχοντας πολύ καλά ποσοστά στην επίθεση και συγκεκριμένα 14/23 επιθέσεις, ενώ έκανε και 3 μπλοκ Επίσης και στο σερβίς παρότι δεν είχε άσο, δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό τους Πορτογάλους.

Στα του αγώνα με τις δύο ομάδες να παίζουν με πολλές αλλαγές, καθώς και οι Πορτογάλοι περιμένουν τον «τελικό» με την Ελλάδα, οι Σέρβοι ήταν καλύτεροι και πήραν πιο άνετα από όσο δείχνει το τελικό 3-1 τη νίκη, που ήταν και η 3 σε 4 παιχνίδια (έχει χάσει μόνο από Πολωνία με 3-2).

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Λούμπουριτς με 18 πόντους και τον ακολούθησαν οι Πέριτς με 17, Ίβοβιτς με 13 και Κρσμάνοβιτς με 10. Για τους ηττημένους ο Μάρτινς είχε 15 και ο Λούκας Γκασπάρ 13.

Σερβία

Πορτογαλία

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΙ Τελευταία Νέα