Αρτακιανού στο Gazzetta: «Στο πρώτο βγάλαμε άγχος, μετά κάναμε ελάχιστα λάθη και προκριθήκαμε»

artakianou

bet365

Η Μαριαλένα Αρτακιανού μιλώντας στο Gazzetta στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε ο Ολυμπιακός μετά το χαμένο πρώτο σετ κόντρα στον Παναθηναϊκό, αναφέροντας πως αρχικά οι «ερυθρόλευκες» έπαιξαν με άγχος.

Αποστολή στο Λουτράκι: Φώτης Καρακούσης

Επιστροφή στον τελικό Κυπέλλου για τον Ολυμπακό μετά από 5 χρόνια, με τις «ερυθρόλευκες» να επικρατούν με 3-1 του Παναθηναϊκού και την Κυριακή θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ. Μπορεί τα βλέμματα να έπεσαν επάνω στις Κούμπουρα, Μλεΐνκοβα και Νίζετιχ, τις παίκτριες που τράβηξαν στο σκορ, αλλά την διαφορά την έκανε η Μαριαλένα Αρτακιανού.

Η λίμπερο των «ερυθρολεύκων» μίλησε στο Gazzetta για την πρόκριση της ομάδας του Λορέντζο Μιτσέλι και στάθηκε στο ότι ο Ολυμπακός μπήκε με άγχος στο πρώτο σετ και πως στην συνέχεια κάνοντας ελάχιστα λάθη γύρισε το ματς.

Αρχικά μας ανέφερε: «Περιμέναμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έδειξαν πως ήθελαν να περάσουν στον τελικό. Θεωρώ πως είχαμε προετοιμαστεί καλά, αλλά στο πρώτο σετ βγάλαμε άγχος. Από το δεύτερο και μετά είπαμε πως θα τα δώσουμε όλα και ανεβάσαμε ρυθμό στο παιχνίδι μας. Κάναμε ελάχιστα λάθη και αυτό φαίνεται και στο τελικό σκορ των σετ. Είμαστε πολύ χαρούμενες με την πρόκριση, αλλά έχουμε ν' αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ που βρίσκεται ψηλά στο πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου».

Για την απόδοση του Παναθηναϊκού στο πρώτο σετ: «Σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχει φαβορί στο Κύπελλο. Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, το οποίο μας αιφνιδίασε. Αλλά από το δεύτερο σετ και μετά μπήκαμε αποφασισμένες να μην πέσει μπάλα κάτω. Φανήκαμε πιο συγκεντρωμένες και κατακτήσαμε το ματς με άνεση».

Για την ύπαρξη της Φαριόλ στο σχήμα του Ολυμπιακού: ««Είναι πολύ σημαντική η παρουσία της. Παίζουμε καλά μπλοκ και άμυνα. Θέλουμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο, καθώς έχουμε τον τελικό και τα πλέι οφ του πρωταθλήματος».

Για την απόδοσή της που άλλαξε το παιχνίδι: «Στην αρχή υπήρχε περισσότερο άγχος. Μετά το δεύτερο σετ το έλεγξα και μοιραία ανέβηκε η απόδοση».

Για το αν υπάρχει φαβορί στον τελικό: «Και οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου. Θα γίνει ένα όμορφο και δυνατό παιχνίδι. Σε ένα Κύπελλο δεν υπάρχουν φαβορί. Αυτό που θα κάνει τη διαφορά είναι τα λάθη και η διαχείριση των δύσκολων φάσεων».

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα