Γιάκομπσεν: «Θα θυμάμαι τα χρόνια μου στον Παναθηναϊκό για πάντα, ήταν τα πέντε καλύτερά μου χρόνια»

Γιάκομπσεν: «Θα θυμάμαι τα χρόνια μου στον Παναθηναϊκό για πάντα, ήταν τα πέντε καλύτερά μου χρόνια»

Newsroom
jacobsen pao

bet365

Ο εμβληματικός Άξελ Γιάκομπσεν συνδύασε το τελευταίο του παιχνίδι στο Τριφύλλι με την κατάκτηση του League Cup, προχωρώντας σε συγκινητικές δηλώσεις μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Τα πέντε σπουδαία χρόνια του Άξελ Γιάκομπσεν στον Παναθηναϊκό έκλεισαν θετικά, μιας και ο Δανός στο τελευταίο του παιχνίδι με τα πράσινα ευτύχησε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του League Cup με νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο 38χρονος προχώρησε σε συγκινητικές δηλώσεις καθιστώντας σαφή την αγάπη του για το Τριφύλλι.

Αναλυτικά δήλωσε: «Νιώθω χαρούμενος για το φινάλε. Ήταν δύσκολη σεζόν και είχαμε θέσει υψηλούς στόχους. Χαιρόμαστε για τον τίτλο και για εμένα προσωπικά ήταν ένα φινάλε όπως το ήθελα. Μπροστά στον κόσμο μας σε αυτό το γήπεδο και με έναν τίτλο. Θέλαμε περισσότερους τίτλους, προσπαθήσαμε σκληρά αλλά δεν τα καταφέραμε. Ελπίζω αυτό το τρόπαιο να βοηθήσει την επόμενη σεζόν την ομάδα. Ήταν συναισθηματική στιγμή για εμένα σίγουρα. Έκλαψα ήδη, δεν θέλω ξανά. Θα θυμάμαι τα χρόνια μου στον Παναθηναϊκό για πάντα. Ήταν τα πέντε καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό κάθε χρόνο».

 

LEAGUE CUP Τελευταία Νέα