Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οριστική διακοπή στο ντέρμπι «αιωνίων» (vids)

Φώτης Καρακούσης
Ιντάλγκο

bet365

Δυστυχώς ακόμα ένα ντέρμπι «αιωνίων» στο βόλεϊ δεν συνεχίζεται. Συγκεκριμένα στο Ρέντη και στα μέσα του 2ου σετ, υπήρξαν επεισόδια εκτός γηπέδου και χρήση χημικών. Ο αγώνας διακόπηκε και μετά από μια ώρα υπήρξε οριστική διακοπή καθώς η ατμόσφαιρα δεν είχε καθαρίσει. Σοβαρτά τραυματίας αστυνομικός από τα επεισόδια.

Οριστική ήταν τελικά η διακοπή του προημιτελικού του League Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη. Συγκεκριμένα με τον αγώνα να βρίσκεται στο 11-17 του 2ου σετ, υπήρξαν επεισόδια εκτός γηπέδου, με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση δακρυγόνων. Αυτό είχε ως συνέπεια η ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο να γίνει αποπνικτική.

Αμέσως ο Νώντας Γεροθόδωρος αποφάσισε την διακοπή του αγώνα προκειμένου να δει αν θα καθαρίσει η ατμόσφαιρα, λέγοντας στις ομάδες πως θα περιμένει 45 λεπτά και μετά θα αποφασίσει τι θα γίνει, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να τονίζουν πως θα πρέπει να υπάρξει οριστική διακοπή. Σε αυτά τα 45 λεπτά η ατμόσφαιρα όχι μόνο δεν καθάρισε αλλά έγινε ακόμα πιο αποπνικτική, με συνέπεια να αποφασιστεί η οριστική διακοπή. Πλέον το τι μέλλει γενέσθαι θα αποφασίσει η ΕΣΑΠ. Αν δηλαδή γίνει και πάλι, πότε και με ποιες συνθήκες.

Σοβαρά τραυματίας αστυνομικός, ο Ολυμπιακός τόνιζε πως ως η αστυνομία άφηνε μόνο γυναίκες και παιδιά να φύγουν

Από τα επεισόδια εκτός του «Μελίνα Μερκούρη» που άρχισαν σύμφωνα με μαρτυρίες κοντά στο Allou Fun Park υπάρχει σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού. Ο αστυνομικός έχει διακομιστεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας με την κατάστασή του να είναι εξαιρετικά σοβαρή. Όσον αφορά την αποπνικτική κατάσταση μέσα στο «Μελίνα Μερκούρη», από τον Ολυμπιακό τόνιζαν πως οι αστυνομικές δυνάμεις τόνιζαν πως εκτός από γυναίκες και παιδιά όποιος φεύγει από το γήπεδο θα πηγαίνει για προσαγωγή.

Ποιος να μιλήσει για αγώνα...

Στα του αγώνα τώρα, αν και μετά τα όσα έγιναν ποιος μπορεί να μιλήσει για αγώνα, στα δύο πρώτα σετ, ενάμιση για την ακρίβεια είδαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο ο Ολυμπιακός μπήκε εξαιρετικά και με όπλο το δυνατό σερβίς κατάφερε να κάνει με άνεση το 1-0. Στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που πίεσε από την τελική γραμμή με συνέπεια να πάρει την μεγάλη διαφορά, δείχνοντας έτοιμος για το 1-1. Αλλά δυστυχώς μετά είχαμε τα επεισόδια μια ακόμα διακοπή σε ντέρμπι «αιωνίων» στο βόλεϊ.

 

LEAGUE CUP Τελευταία Νέα