Βόλεϊ: Εκτακτο ΔΣ της ΕΣΑΠ μετά τα επεισόδια στου Ρέντη, προς οριστική αναβολή το ματς

Φώτης Καρακούσης
ΜΑΤ έξω από του Ρέντη

bet365

Εντός της ημέρας συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας για τα επεισόδια που έγιναν στου Ρέντη, με τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Εκτακτο διοικητικό συμβούλιο συγκάλεσε για σήμερα (8/12) η ΕΣΑΠ μετά τα θλιβερά επεισόδια στου Ρέντη στον προημιτελικό του στο βόλεϊ, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Με τον αστυνομικό να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και τις μαζικές προσαγωγές που έγιναν χθες μετά τα επεισόδια, στην Λίγκα είναι σε αναμμένα κάρβουνα και θα συνεδριάσουν για να κάνουν μία εκτίμηση της κατάστασης.

Αν και επίσημα ακόμη δεν έχει ειπωθεί κάτι, με τον αστυνομικό να χαροπαλεύει, θεωρείται 99% βέβαιο πως ο αγώνας θα αναβληθεί και σήμερα, κάτι που θα ανακοινώσει και τυπικά η ΕΣΑΠ λογικά, μετά το έκτακτο Δ.Σ.

Πλέον, θα περιμένουν τις αποφάσεις των αρμόδιων δικαστηρίων για τα όσα συνέβησαν έξω από το κλειστό του Ρέντη, αφού φοβούνται ακόμη και για ακραία μέτρα από πλευράς κυβέρνησης, μετά τα χθεσινά επεισόδια.

Ετσι, θα κρατήσουν στάση αναμονής για να πάρουν από την πλευρά τους τις όποιες αποφάσεις σχετικά με το παιχνίδι και το Λιγκ Καπ.


@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
 

LEAGUE CUP Τελευταία Νέα