Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στον τελικό του League Cup θα παλέψουν για την κούπα

Newsroom
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

bet365

Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ είναι οι ομάδες που κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του League Cup. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-1 του Πήγασου Πολίχνης και οι «ασπρόμαυροι» με 3-0 της Κηφισιάς.

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκαν οι ημιτελικοί του League Cup, με το ζευγάρι του τελικού που θα παλέψει για την κούπα να είναι το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου επικράτησε με 3-1 (25-22, 25-20, 17-25, 25-14) του Πήγασου Πολίχνης στο Μετς και βρέθηκε για 4η φορά στον τελικό, θέλοντας το τρίτο συνεχόμενο τρόπαιο.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ δεν είχε πρόβλημα κόντρα στην Κηφισιά στο Ζηρίνειο και νικώντας με 3-0 (15-25, 18-25, 22-25) θα παλέψει για να κατακτήσει το πρώτο League Cup στην ιστορία του.

Στα των δύο αγώνων οι νικητές πήραν με ευκολία την πρόκριση, καθώς μπορεί ο Παναθηναϊκός σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ να έχασε ένα σετ, αλλά είχε τον έλεγχο σε όλα τα υπόλοιπα. Πλέον μένει να δούμε τι θα γίνει στο Ολυμπιακός – Μίλωνας την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς δεν είναι απίθανο οι Αθηναίοι και οι Θεσσαλονικείς να βρεθούν αντιμέτωποι και στον ημιτελικό του πρωταθλήματος.

@Photo credits: eurokinissi
 

LEAGUE CUP Τελευταία Νέα