Παναθηναϊκός: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο Ρέντη για την κατάκτηση του 26ου πρωταθλήματος

Newsroom
Παναθηναϊκός βόλεϊ

bet365

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε μέσα στο Ρέντη του Ολυμπιακού με 3-2 και κατέκτησε το 26ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους και τρίτο συνεχόμενο. Μια επιτυχία που οι «πράσινες» χάρηκαν με την ψυχή τους.

Παρότι βρέθηκαν πίσω με 2-0 νίκες, τα κορίτσια του Παναθηναϊκού με μια επική ανατροπή κατάφεραν να κάνουν το 3-2 επικρατώντας στον 5ο τελικό μέσα στο Ρέντη του Ολυμπιακού. Μια νίκη που πανηγυρίστηκε όπως της άξιζε και που σήμανε την κατάκτηση του 26ου πρωταθλήματος στην ιστορία του τμήματος και τρίτου συνεχόμενου. Με το που τελείωσε το παιχνίδι όλοι στον Παναθηναϊκό έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύρισαν με την ψυχή τους αυτή την μεγάλη νίκη και την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος που σίγουρα ήταν από τα πιο δύσκολα όχι μόνο γιατί ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-0 νίκες, αλλά και γιατί οι «πράσινες» αντιμετώπισαν μέσα στην χρονιά πολλά προβλήματα τα οποία και ξεπέρασαν φτάνοντας ως την κατάκτηση του τίτλου.

Σημείο αναφοράς η Άτκινσον με την Αμερικανίδα διαγώνια να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της και να ξεσπάει σε λυγμούς.

@Photo credits: eurokinissi
 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα