Παναθηναϊκός: «Ρούξι το πρωτάθλημα για σένα» από τις «πράσινες» θριαμβεύτριες

Παναθηναϊκός: «Ρούξι το πρωτάθλημα για σένα» από τις «πράσινες» θριαμβεύτριες

Φώτης Καρακούσης
Παναθηναϊκός βόλεϊ

bet365

Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας που τις περίμενε έξω από τον «Τάφο του Ινδού». Οι «πράσινες» κράτησαν και πανό της Θύρας 13 που αφιέρωνε το πρωτάθλημα στην αδικοχαμένη Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

Ονειρικά έκλεισε η χρονιά για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, με τις «πράσινες» να κάνουν την ολική επαναφορά και με επική ανατροπή να επικρατούν του Ολυμπιακού στο Ρέντη με 3-2 κατακτώντας το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα και 26ο συνολικά. Με το που τελείωσε το παιχνίδι στο Ρέντη οι «πράσινες» έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύρισαν τον τίτλο και στην συνέχεια πήραν τον δρόμο πως την Λεωφόρο. Εκεί τις θριαμβεύτριες περίμεναν οι φίλοι του «τριφυλλιού» αποθεώνοντας τον Νέσιτς και τα κορίτσια του.

Αυτές με την σειρά τους έδειξαν πως δεν ξεχνάνε στην σπουδαία και αδικοχαμένη, Ρούξι Ντουμιτρέσκου και μπαίνοντας στον «Τάφο του Ινδού» κράτησαν ένα πανό της Θύρας 13 που έγραφε «Ρούξι το πρωτάθλημα για σένα». Οι παίκτριες έδειχναν πόσο απολάμβαναν αυτή την υποδοχή και όλες έβγαζαν βίντεο απαθανατίζοντας την κάθε στιγμή. Στην απονομή της κούπας μάλιστα όλο το γήπεδο φώναζε «πρωτάθλημα, πρωτάθλημα για σένα αρχηγέ».

@Photo credits: INTIME
 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα