Παναθηναϊκός: Η απονομή στις «πράσινες» θριαμβεύτριες (vid)

Παναθηναϊκός: Η απονομή στις «πράσινες» θριαμβεύτριες (vid)

Φώτης Καρακούσης
Παναθηναϊκός βόλεϊ

bet365

Με τους φίλους του Παναθηναϊκού να έχουν γεμίσει τον «Τάφο του Ινδού» τα κορίτσια του «τριφυλλιού» αποθεώθηκαν στην απονομή για την κατάκτηση του 26ου πρωταθλήματος και τρίτου συνεχόμενου.

Στιγμές που δύσκολα θα ξεχάσουν έζησαν τα κορίτσια του Παναθηναϊκού. Οι θριαμβεύτριες του Ρέντη που με τη νίκη τους με 3-2 επί του Ολυμπιακού κατέκτησαν το 26ο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας και 3ο συνεχόμενο, γνώρισαν την αποθέωση στην επιστροφή τους στον «Τάφο του Ινδού». Ο κόσμος του «τριφυλλιού» τους έδειξε το πόσο σημαντικό ήταν αυτό που έκαναν και στην συνέχεια γέμισε το «Παύλος Γιαννακόπουλος» για την απονομή.

Μια απονομή που ήταν έντονη συναισθηματικά και λόγω του πανό που αφιέρωνε το πρωτάθλημα στην Ρούξι Ντουμιτρέσκου, αλλά και λόγω της ξεχωριστής αποθέωσης στην μαχήτρια Πέννυ Ρόγκα. Αποθέωση που όπως ήταν φυσικό γνώρισαν όλα τα «φίνα κορίτσια», ψευδώνυμο που είχε βγει την εποχή της σπουδαίας Ρούξι που έφυγε τόσο άδοξα από την ζωή.

Τα κορίτσια του Νέσιτς με την σειρά τους, όπως και ο Σέρβος τεχνικός που ζούσε με την ψυχή του κάθε παιχνίδι, απόλαυσαν την κάθε στιγμή και σίγουρα όσα έζησαν θα τα θυμούνται για χρόνια.

Το «χόρτο μαγικό» από παίκτριες και κόσμο

Εκεί που έγινε όμως χαμός στην Λεωφόρο, είναι μετά την απονομή του πρωταθλήματος όταν παίκτριες και κόσμος έγιναν ένα τραγουδώντας το «χόρτο μαγικό». Ο Σωτήρης Πανταέων σε ρόλο οργανωτή έδινε τον ρυθμό και τα κορίτσια του «τριφυλλιού» τραγουδούσαν με όλη τους την δύναμη ζώντας πραγματικά την κάθε στιγμή.

ελλάδα

ελλάδα

ελλάδα

ελλάδα

ελλάδα

ελλάδα

@Photo credits: INTIME
 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα