Στην ΑΕΚ επέστρεψαν οι Ράπτη, Τουλγαρίδου

Newsroom
Η Ράπτη

bet365

Την επιστροφή στην ομάδα των Μάρας Ράπτη και Ευαγγελίας Τουλγαρίδου ανακοίνωσε η ΑΕΚ που συνεχίζει την ενίσχυσή της εν' όψει της νέας χρονιάς.

Οι μεταγραφικές κινήσεις στην ΑΕΚ συνεχίζονται με την Ένωση να ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα δύο παικτριών. Ο λόγος για την ακραία, Μάρα Ράπτη και την λίμπερο, Ευαγγελία Τουλγαρίδου.

Η ανακοίνωση για την Ράπτη

Αρχικά η ανακοίνωση για την Ράπτη έχει ως εξής: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μάρα Ράπτη. Η 27χρονη (30/10/1996) ακραία, ύψους 1,77 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό της και επιστρέφει στη γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Συλλόγου, ύστερα από τρία χρόνια.

Η Μάρα Ράπτη φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2019 και για δύο χρόνια συνέβαλε τα μέγιστα, στην επιστροφή της στη Volley League, καθώς και στην πορεία της στην κορυφαία κατηγορία στο Πρωτάθλημα που διεκόπη λόγω της πανδημίας. Το 2021 πήρε μεταγραφή για το Αιγάλεω, ενώ την τελευταία διετία αγωνιζόταν στον Απολλώνιο, οδηγώντας τον στα μεγάλα σαλόνια.

Μάρα, καλώς ήρθες πίσω σπίτι σου!

Να δικαιώσουμε τον κόσμο με τις εμφανίσεις μας»

Η πρώην αρχηγός της ΑΕΚ, Μάρα Ράπτη, επιστρέφει στο σπίτι της! Η 27χρονη ακραία μιλάει αποκλειστικά στο «aek.gr» και αναφέρεται στο «κιτρινόμαυρο» παρελθόν της, τους στόχους της φετινής χρονιάς, τον νέο κόουτς, αλλά και τον… 7ο παίκτη της «Ένωσης».

Αναλυτικά όσα είπε:

-Μάρα, καλώς ήρθες πίσω στην ομάδα μας, στην οποία έχεις διατελέσει και αρχηγός! Πως αισθάνεσαι;

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Όπως είχα αναφέρει στις δηλώσεις μου όταν αποχώρησα από την ομάδα, λόγω επαγγελματικών μου υποχρεώσεων, ήταν τιμή μου που υπήρξα αρχηγός μιας τόσο ιστορικής ομάδας. Είχαμε μια άψογη συνεργασία τα προηγούμενα χρόνια και είμαι σίγουρη πως το ίδιο θα ισχύσει και την φετινή χρονιά».

-Σε σχέση με την προηγούμενη θητεία σου, η ΑΕΚ έχει ανέβει κατακόρυφα. Ποιους στόχους θέτεις για τη φετινή χρονιά;

«Το επίπεδο της Volley League έχει ανέβει κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα το φετινό πρωτάθλημα που ήταν και το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που μόνο ψηλά μπορεί να κοιτάει και για αυτό είμαστε εδώ, να δουλέψουμε σκληρά για να την πάμε εκεί που της αξίζει».

-Τι άποψη έχεις για τον Πασκουαλίνο Τζιανγκρόσι;

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με τον κόουτς Πασκουαλίνο, καθώς έχω παρακολουθήσει τη δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια στην Volley League και έχω πολύ θετική άποψη. Είμαι έτοιμη να δουλέψω μαζί του και να μάθω πράγματα από εκείνον που θα με εξελίξουν ως αθλήτρια».

-Τι μήνυμα στέλνεις προς τον κόσμο;

«Ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν και θα είναι πάντα ο 7ος παίκτης της, δίνει πνοή και ενέργεια στην ομάδα που την βοηθάει να κατακτήσει τη νίκη. Ανυπομονώ να ξαναζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος μας στα παιχνίδια και με τη σειρά μας να τους δικαιώσουμε με τις εμφανίσεις μας».

Η ανακοίνωση για την Τουλγαρίδου

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση για την Ευαγγελία Τουλγαρίδου έχει ως εξής: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ευαγγελία Τουλγαρίδου. Η 26χρονη (23/03/1998) λίμπερο, ύψους 1,62 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό της και επιστρέφει στην γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Ευαγγελία Τουλγαρίδου φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ τη σεζόν 2020-21, αγωνιζόμενη στη Volley League με τα «κιτρινόμαυρα». Την τελευταία τριετία αγωνίστηκε στον Απολλώνιο, συνεισφέροντας στην άνοδό του στην κορυφαία κατηγορία από την Pre League».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα